KONTAKT OS - MAN-SØN KL. 8-18 | RING - SMS - BOOK ET OPKALD | 60 52 66 88 info@ny-emalje.dk

Reparation af emalje – Badekar

Reparation af emalje – Badekar

Er dit badekar begyndt at krakelere i overfladen, sidder der mug i bunden eller er det bare helt igennem slidt, så fortvivl ikke. Du behøver ikke at købe et nyt badekar for at få det tilbage i brug – du kan nøjes med en reparation. Hos Ny Emalje har vi specialiseret os i reparation af emalje i badekar, og vores mandskab dækker hele sjælland. 

Er det gamle, slidte badekar det første, du ser, når du træder ind på badeværelset, så går du sikkert ikke ind ad døren med et stort smil på læben. Tværtimod er der ikke noget som slid og ødelæggelse, der kan tage pusten fra en boligejer, og derfor er det også en god idé at gøre noget ved din badekarssituation, inden det er for sent.

Ny Emalje udfører reparation af emalje for både private boligejere, erhvervsvirksomheder, hoteller, boligselskaber og ligende, og vi kan også renovere dit badekar. Vores base ligger i København, men vi har oplevet så stor en efterspørgsel på vores services, at vi har udvidet medarbejderstaben og derfor dækker vi nu hele sjælland, og er du en boligforening med støre opgaver, så kommer vi også gerne til Fyn og Jylland.

 

Badekar – emalje – reparation

Overfladen på dit badekar kan repareres ved hjælp af en anerkendt teknik, der bruges verden over til istandsættelse af blandt andet porcelæn. Teknikken hedder re-emaljering, og hos Ny Emalje har vi mange års erfaring med processen, og vi kan sagtens give dit badekar førstehjælp.

Emaljen består af akryl og urethan, og mange tror fejlagtigt, at det er det samme som epoxy. Der er da også mange ligheder, men det skorter heller ikke på forskelle; emaljen bliver blandt andet hårdere, den tørrer hurtigere op.

 

Er emalje en god løsning?

Hvis dit badekar er stået helt af og aldrig anvendes til et varmt karbad, fordi du ikke bryder dig om farven og alt det skidt, der sidder der, kan du vælge at gøre tre forskellige ting:

1) Du kan lade badekarret være, som det er.

2) Du kan skifte badekarret ud med et nyt..

3) Du kan renovere badekarret med rn ny emalje.

For os er det ikke svært at vælge. Vi ville aldrig lade stå til, og vi ville heller aldrig betale prisen for et splinternyt badekar med alt, hvad der hører sig til af håndværkere, planlægning og ikke mindst absurde udgifter. Derimod ville vi med glæde betale for en emaljereparation, så badekarret igen kan bruges – og det behøver ikke at koste alverden.

Der er mange fordele ved produktet, fx:

– Det er langt mere prisvenligt end et nyt badekar.

– Du skal ikke bruge kræfter og tid på at fjerne det gamle badekar.

– Når vores arbejde er afsluttet, ser dit badekar ud, som var det nyt i emaljen.

– Overfladen bliver slidstærk og rengøringsvenlig og holder i mange år frem.

 

Hvad er prisen for reparation af badekar?

Grundlæggende kan vi fortælle, at prisen for en emaljereparation af dit badekar starter ved 6.500 kr. inkl. moms, men der er mange ting, som kan påvirke prisen i enten negativ eller positiv retning. Det gæder eksempelvis badekarrets stand, din bopæl og om du har andre ting, vi også skal lave. Feks spartle huller, afslag mv.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Summary
Reparation af emalje - Badekar
Article Name
Reparation af emalje - Badekar
Description
Er dit badekar begyndt at krakelere i overfladen, sidder der mug i bunden eller er det bare helt igennem slidt, så fortvivl ikke. Kontakt os idag.
Author
Publisher Name
Ny Emalje ApS
Publisher Logo