KONTAKT OS - MAN-SØN KL. 8-18 | RING - SMS - BOOK ET OPKALD | 60 52 66 88 info@ny-emalje.dk

Emaljering af badekar
&
jacuzzi/Spa

Som nyt igen med en re-emaljering

Undgå en dyr udskiftning!

Emaljering af vask

Giv vasken lidt opmærksomhed

Når vi drømmer om et nyt badeværelse eller et nyt køkken, er det tit det store billede, vi snakker om. Men der er mange ting, du kan gøre i det små, som kan hjælpe til en større helhed og mere nydelse i hverdagen, fx give dine håndvaske lidt ekstra opmærksomhed. De sidste mange år har vi arbejdet med emaljering af elementer på badeværelset og i køkkenet, og én af de ting, kunder ofte overser, er vasken. Men det er et enkelt og effektivt trick til at give rummet nyt liv, og du kan glæde dig over resultatet i mange år frem.

Emaljering: En gammel teknik

Når vi taler om emaljering, ved de færreste, hvad vi snakker om. Bruger vi det mere moderne udtryk “epoxy,” ved alle, hvad vi taler om. Det er grundlæggende to sider af samme sag, og dybest set handler det om, at vi renoverer din vask eller dit badeværelse ved at male med en ekstremt slidstærk maling, som lægger sig fint og glat på overfladen. Inden vi maler, sliber og grunder vi selvfølgelig, så du ikke kan se sporene fra tidligere tiders slid, men i stedet står tilbage med det, der ligner en helt ny vask. Billigt, enkelt og effektivt.

Emaljering af vaske - Klik & Læs mere

eller brækket hvid Emaljering af håndvask

 

Har du en håndvask, der ikke ligefrem stråler længere? Er den slidt, misfarvet og måske endda så gammel, at malingen skaller af i store flager? Det er både bøvlet og dyrt at skifte den, og derfor har vi en anden løsning hos Ny Emalje: Maling.

Badeværelset er et af de rum i hjemmet, vi bruger allermest. Ikke på samme måde som vi bruger stuen, hvor vi slapper af og lader op. Badeværelset er et praktisk rum, og det betyder, at der er meget slid på de enkelte elementer, og det gælder for håndvasken såvel som for badekarret.

Det samme gør sig faktisk gældende for køkkenet, hvor køkkenvasken især står for tur i løbet af dagen og hurtigt indtager et udseende, der gør, at man fortrækker at holde sig langt væk. Og det er ikke engang altid, at det er din egen skyld, hvis køkkenvasken ikke længere stråler. Du kan have overtaget den i forbindelse med et boligkøb, og nu står du så med en beskidt og slidt køkkenvask. Ikke sjovt.

Selvom både badeværelset og køkkenet er praktiske rum, må de gerne være rare at opholde sig i. Badeværelset er et af de få rum, vi har for os selv i en travl hverdag fyldt med kollegaer, børn og larm, mens køkkenet er en arbejdsstation, hvor der ikke er plads og tid til at døjes med en gammel, beskidt køkkenvask.

Det er bare ikke lækkert, vel? Vasken bør enten skiftes eller sættes i stand. Førstnævnte er ret dyrt, men sidstnævnte klarer Ny Emalje i løbet af få timer, og resultatet er en flot vask, der ikke bærer det mindste spor af årenes slid. Arbejdet udfører vi med maling. Ikke en hvilken som helst maling, selvfølgelig, men det vi i daglige tale kalder ”emalje” – eller ”epoxy” som de fleste folk kender produktet.

Med emalje kan vi give din vask en helt ny belægning, og hvis du ønsker det, kan vi udføre samme arbejde med både bordpladen, badekarret, brusenichen og badeværelsesgulvet.

 

Hvad er emalje?

Det er ikke sikkert, du har hørt om emalje før, men du kender sandsynligvis ordet epoxy fra industrien. Det er det materiale, de fleste industrigulve udføres i – og de seneste år har epoxy desuden gjort sit indtog hos private danskere, hvor det i høj grad bruges til at skabe enkle og stilrene gulve. Vi bruger et lignende produkt som er en 2-komponent af akryl og urethan. Det er hårdere end epoxy og det tørrer hurtigere! Produktet bliver typisk brugt i skibsindustrien.

Produktet kan altså bruges både på badeværelset og i køkkenet. Først og fremmest til maling af din håndvask, men i virkeligheden kan vi også renovere badekar, brusenicher, brusekabiner, fliser, gulve og bordplader med produktet, der giver en glat og ensartet overflade.

Udover den høje slidstyrke har vores produkt flere andre fordele:

– Det har en lang levetid og er yderst modstandsdygtigt overfor skidt.

– Det er let at rengøre, og du kan bruge almindelige husholdningsmidler til arbejdet.

– Det afgiver ingen giftige dampe, når produktet først er lagt.

– Det har et enkelt, elegant og stilrent udtryk, der passer perfekt til den nordiske stil.

Hos Ny Emalje har vi mange års erfaring med produktet, og vi anvender udelukkende emalje af høj og gennemtestet kvalitet, når vi istandsætter badeværelser. Derfor tilbyder vi 3 år garanti på vores arbejde, og hvis du vedligeholder vasken godt efterfølgende, kan emaljen holde helt op til 20 år.

 

Andet og mere end håndvaske

Nu har vi talt en del om mulighederne for en nænsom renovering af hånd- og køkkenvaske, men i realiteten kan vi give dit badeværelse en komplet transformation med emalje. Anvendelsesmulighederne er uendelige, og vi kan male alt fra vaske, bordplader og gulve til fliser, brusekabiner og badekar.

Af farver er klassisk hvid den mest valgte blandt danskerne, men vi kan naturligvis godt tone farven for dig, hvis du ønsker en mere grålig tone feks.

Og så er det vigtigt at nævne den fordel, der først og fremmest bærer produktet, når det kommer til renovering af badeværelser: Prisen. Det er langt billigere at slibe og male dit inventar, end det er at skifte det. Du får en komplet istandsættelse uden at slå bunden ud af din økonomi.

Vil du høre mere om dine muligheder, kan du starte med at tage et kig rundt på vores side, hvor vi går i dybden med de enkelte muligheder og kommer ind på udregningen af priser.

 

Lad os udarbejde et tilbud

Når du er klar til at få en håndværker i røret, kan du med fordel give Ny Emalje et ring. Vi kan svare på alle dine spørgsmål om emalje, og vi kan mane dine tvivl i jorden, hvis du er skeptisk overfor metoden; den nemlig præcis så enkel og effektiv, som den lyder.

Hvis du ønsker at indhente et tilbud, tager vi en god snak om dine muligheder, ønsker og behov, inden vi trækker os tilbage og udarbejder en specifik pris. Som udgangspunkt har vi en startpris for renoveringen af hvert enkelt produkt, men jo større en opgave der skal løses, des bedre kan vi sammensætte en virkelig skarp pris.

Vi løser opgaver for private såvel som for erhverv, og vi er åbne overfor et fast samarbejde i form af kontinuerlig renovering og vedligehold af badeværelser, fx på et hotel eller i en udlejningsvirksomhed. Vi varetager opgaver på hele sjælland.

Det er gratis og uforpligtende at indhente et tilbud, og vi bestræber os på gennemsigtige og overskuelige priser, så du ved præcis, hvad du går ind til. Det skaber tillid, og gensidig tillid er det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde.

 

GAMMELT TIL NYT PÅ 1 DAG – UNDGÅ EN DYR UDSKIFTNING af badekaret!

PROFESSIONEL RE-EMALJERING AF ALLE TYPER BADEKAR

| JERN | PVC | GLASFIBER | KERAMISK PORCELÆN |

3 års garanti

Klar til brug på 24 timer

Højkvalitets produkter & service

Hurtig opstart

Gammelt til nyt – Lav pris

Mange års erfaring

kender du TIL nedenstående problemer med VASKEN?

Så kan vi hjælpe dig!

Slidtage

Farve ude af mode

Mug

Afskalning

Huller & ridser

Misfarvning

SÅDAN RENOVERER VI DIN VASK

PROCESSEN A-Z

Afdækning

Afkalkning

Rengøring

Reparation

Slibning

Rengøring & aftørring

2-3 lag grunder

3-4 lag emalje

Oprydning og rengøring

Ring og få et uforpligtende tilbud

Tlf: 60 52 66 88(Mandag-Søndag kl. 8-22)

Klik & læs mere detaljeret om processen

Maling af badekar – Start til slut

Vi begynder naturligvis med at afdætte dele af badekaret som ikke skal have behandling, Blandingsbatteri, bundprop og omkringværende elementer og vægge.

Vi afkalker, affedter og rengørerbadekaret – porcelæn, glasfiber eller tidligere emaljeret badekar med Microclean ™.

Afhængigt af hvilken type af badekar og materiale, vil overfladen derefter være ætset eller slibes.

Såfremt dit badekar tidligere har været re-emaljeret skal den gamle belægning fjernes med manuel/fysisk kraft eller ved kemisk ætsning.

Når overfladen er blevet rengjort og ætset, reparerer vi overfladen efter behov med en special patenteret bindende filler.

Vi påfører her et patenteret hæftemiddel for at give den optimale vedhæftning til badekaret.

Til selve emaljereing af badekaret bruger vi en ultragrip lakering som har en ekstremt holdbart overflade – Med garanti!Denne toplak er internationalt førende i branchen og kendt for en god glans, høj slidstyrke og stærk finish.For et yderst holdbart akrylfinish brugervi et IsoFree system som er isocyanat-fri og er hurtigtørrende. IsoFree systemer er det foretrukne belægningssystem til professionelle badekarsmalere, der har overfølsomhed eller bekymring for isocyanater.Lakken fås i semi-glas og højglans

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

  Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik

  DETTE SPØRGER VORES KUNDER OFTEST OM

  Hvor lang tid holder den nye emalje?

  Vi giver 3 års fuld garanti på vores arbejde. Dvs. skulle emaljen imod alt forventning begynde at skalle af eller lign, så kommer vi naturligvis ud og reparerer det. Det sker meget sjælendt, om aldrig!  Vi bruger de bedste produkter på markedet og med vores professionelle behandling og din (Nemme) vedligeholdelse, holder emaljen i op til 20 år! – God fornøjelse 🙂

  Hvor lang tid tager det at få lagt en ny emalje?

  Hvor lang tid det tager afhænger naturligvis projektet. Men typisk imellem 4 til 6 timer. For eksempel tager det ca 4 timer at emaljere et badekar i almindelig stand.

  Vil en ny emalje se ud som om den er malet?

  Absolut ikke! En re-emaljeret overflade vil se ud som var den skinnende ny. Vi sprayer med en af markedets bedste spraypistoler som i kombination med brug af kvalitetsprodukter samt vores erfaring, giver et blankt og flot look, som købte du det fra nyt.

  Er der kraftig lugt ved udførelse af abejdet

  Vi er udstyret med et ventilationssytem som vil fjerne lugte som naturligt opstår i frobindelse med re-emaljeringsprocessen. I tilføjelse anvender vi en af markedet mest lugtfrie produkter, og evt. lugte vil forsvinde hurtigt efter vores arbejde er udført. Lugte burde forsvinde efter 20-60 minutte, afhængig af rummets ventilation og størrelsen af rummet.

  Hvorfor hyre en professional istedet for gør-det-selv?

  Det kan sammenlignes med at du vil male din bil selv – Ville du det? – Vores mange års erfaring og produkter af høj kvalitet er usammenlignelig. Det har taget flere års træning at opnå vores professionelle erfaring og viden. Gør det selv produkter holder i få år og det er hvis du gør arbejdet godt. Hos os får du med garanti høj kvalitet og et perfekt look.

  Skal jeg forberede noget før arbejdet påbegyndes?

  Vi vil venligst bede dig om at fjerne evt. krom dele og lign. som du alligevel har planer om at udskifte eller fjerne helt. Hvis de gamle dele skal blive siddende, så kan du blot lade disse blive siddende og vi sørger for at tape disse til så de er afdækket for emaljeringen. Venligst også sørg for at der er ryddet og tilgængeligt. Dvs. fjern evt. hylder, flasker, barberblade samt andre ting som måtte komme i vejen for emaljeringen, Tak.

  Er den nye emalje magen til den originale?

  Hvis nogen fortæller dig at en re-emaljering er det sammet som en emalje fra fabrikken, så taler de simpelthen ikke sandt. Processen fra fabrikken indebærer at produktet anbringes i en ovn som er over 1000 grader Celsious. Vi er et fremragende alternativ til at købe et nyt badekar eller nye fliser, som giver dig en skinnende og holdbar overflade som vil se ud som ny og holde mange mange år ud i tiden.

  Reparerer i sprækker, huller og ridser?

  Ja, vi reparerer slagskader, fliger, revner, huller og lign. på dit badekar eller håndvask og får det til at se ud som nyt igen. Hvis du blot har en reparation som skal laves, så kan vi i de fleste tilfælde tilbyde kun at pletreparere det skadede område.

  Hvilken del af badekaret bliver emaljeret?

  Vi spray emaljerer hele badekaret, indvendig og udvendig på tilgængelige flader. Der kan i nogle tilfælde være et badekar hvis side(r) står tæt op af en væg. I disse tilfælde vil vi spraye så langt øjet og arme rækker, og områder som ikke nås vil som oftest ikke kunne ses medmindre at man senere vælge at flytte badekaret til en anden lokation. Heudover med fritstående badekar, ønsker nogle selv at at male ydersiden af karet og sætte deres eget præg på det med en udvalgt farve. Derfor er det naturligvis også en mulighed at vi blot emaljerer indersiden af badekaret.

  Udfører i arbejde i hele landet?

  Det korte svar er umiddelbart NEJ. Vi udfører som udgangspunkt arbejde på hele sjælland

  Vi kan i tilfælde af større opgaver for feks. boligforeninger mv, dog godt udføre arbejde på fyn og i jylland efter nærmere aftale.