KONTAKT OS - MAN-SØN KL. 8-18 | RING - SMS - BOOK ET OPKALD | 60 52 66 88 info@ny-emalje.dk

Emaljering af badekar
&
jacuzzi/Spa

Som nyt igen med en re-emaljering

Undgå en dyr udskiftning!

Maling af brusekabine

(Emaljering af brusekabine)

Når brusekabinen trænger til nyt liv

Gennem årene slides en brusekabine, og både gulve og lister misfarves af skidt og snavs. Én ting er, hvis man selv er den person, der har slidt brusekabinen, men en anden ting er, hvis man overtager den fra fremmede efter et boligkøb. Kender du følelsen? Har du en brusekabine, der har brug for renovering, kan Ny Emalje klare det på få timer. Driver du en udlejningsvirksomhed eller står du i spidsen for en boligforening med mange brusekabiner, der skal sættes i stand, så klarer vi også den. Vores mål er at skabe de bedst mulige rammer på badeværelset for kunder landet over.

Lad os tage en snak

Vi kan ikke give en vejledende pris på maling af din brusekabine, men vi vil meget gerne tage en snak med dig om dine ønsker og behov, så vi kan udarbejde et tilbud til dig. Vi sætter en ære i stor gennemsigtighed og et overskueligt tilbud, da det er grundlæggende for kundens tillid – og tillid er og bliver hjørnestenen i et godt samarbejde. Vil du høre mere om dine muligheder, så ring eller skriv; vi sidder klar til at svare, og vi glæder os til at fortælle dig meget mere om vores absolutte yndlingsemne: emaljering.

Maling af badekar - Klik & Læs mere

Maling af brusekabine

 

Har du en brusekabine, der synger på sidste vers? Er gulvet og kanterne slidte, farverne fra en anden tidsalder og har fliserne bag kabinen mistet deres glans? Ny Emalje giver det hele nyt liv på ingen tid.

Dit badeværelse er en vigtig del af huset. I en travl hverdag er det rummet, hvor du kan trække dig tilbage og få en smule alenetid, og derfor skal det være at rart sted at være. Det skal emme af velvære. Du skal mærke den afslappende stemning, roen der omfavner dig.

Men det er svært, hvis brusekabinen, gulvet eller badekarret skriger på en kærlig hånd. Hvis snavs, skidt og alderdom har gjort det svært at få brusekabinen ordentlig ren, er det nærmest umuligt at slappe af og føle sig godt tilpas.

Er det tilfældet hos dig, er det på tide med en renovering.

Men en istandsættelse af dit badeværelse kan hurtigt blive en dyr affære!

Hos Ny Emalje tilbyder vi en løsning, der ikke kræver et dybt greb i lommen. Du skal ikke rive de gamle fliser ned, afmontere brusekabinen, købe en ny for derefter at installere den igen. Du skal bare sætte en enkelt dag af, så ordner vi din brusekabine.

Løsningen hedder emalje.

Emaljering af brusekabine er en overset metode, som mange danskere slet ikke overvejer, når badeværelset trænger til en opfriskning. Det er en enkelt og slidstærk løsning, hvor vi maler din brusekabine og dine fliser, så det hele fremstår som nyt. Lækkert, rent og velegnet til luksuriøs afslapning.

Vi maler din brusekabine på én dag, og allerede efter 24 timer kan du bruge den igen. Det er enkelt og effektiv, og det koster en brøkdel af en gennemgribende totalrenovering.

 

Hvad er emaljering?

Det er ikke sikkert, du har hørt om emalje før. Men du har helt sikkert hørt om epoxy. I virkeligheden er det to sider af samme sag; en 2-komponents maling, der består af maling og en hærdende substans, som, når det blandes i det rette forhold, giver en suverænt stærk og vandtæt overflade.

Emaljen er først og fremmest anerkendt for sin høje slidstyrke, og den har i mange år været populær i industrien. Med tiden har teknikken vundet større og større indpas i de private hjem, og det skyldes ikke kun slidstyrken; emalje er også yderst rengøringvenligt, og derfor egner den sig perfekt til badeværelset.

Metoden har flere fordele:

– Emalje kan males direkte på fliser og rengjorte overflader.

– Emalje er meget modstandsdygtig overfor skidt og snavs.

– Overfladen kan rengøres med almindelige husholdningsmidler.

– Emalje giver et enkelt og stilrent udtryk, der passer perfekt til den skandinaviske stil.

– Du kan vælge mellem en bred palette af farver.

– Emaljering er langt billigere end tradtionel renovering.

Hos Ny Emalje arbejder vi udelukkende med materialer af høj kvalitet, og vi er så stolte af vores arbejde, at vi giver dig 5 års garanti på maling af din brusekabine. Vedligeholder du kabinen korrekt efterfølgende, kan du forvente en levetid på 10-20 år, så du slipper for at male igen lige med det samme.

 

Lad håndværkerne hjælpe dig

Er du ferm på fingrene, overvejer du måske at male brusekabinen selv, og du kan da sagtens kaste dig over projektet. Vi anbefaler det bare ikke. Vi har ofte set gør-det-selv-folket forsøge, og sjældent lykkes det at få et professionelt look med en flot finish. Tværtimod. Mange gange bliver vi tilkaldt for at rette op på skaderne.

Emalje er en svær størrelse at arbejde med, medmindre du har erfaring og kender til produktet. Det skal blandes i de rette forhold, og der kommer nemt tydelige overgange og løbere, hvis det ikke påføres korrekt.

Hos Ny Emalje har vi mange års erfaring i bagagen, og vi har den nødvendige viden til at arbejde med produktet på professionel vis. Vi garanterer dig et flot stykke arbejde med fokus på detaljerne, og vi forlader ikke matriklen, før du er tilfreds med vores arbejde.

 

Hvad koster maling af brusekabine?

Vi kan ikke give dig en eksakt pris på maling af brusekabiner på stående fod, da der er flere forskellige faktorer, der spiller ind. Som udgangspunkt starter prisen ved 3000kr + moms, men der kan være forhold, der gør det dyrere eller billigere. Er den nuværende stand på din brusekabine særligt slem, kræver det ekstra forarbejde fra vores side, og dermed bliver det en smule dyrere. Har du derimod et projekt, hvor der er flere brusekabiner, der skal males, kan vi måske gøre det lidt billigere.

Vil du kende prisen på lige præcis din brusekabine eller dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os. Gennem dialog finder vi frem til dine behov og ønsker, og derefter kan vi udarbejde et tilbud til dig.

Når du overvejer at male din brusekabine, kan du med fordel have i baghovedet, at emalje også kan anvendes på fliser, badekar, håndvaske, bordplader og badeværelsesgulve. Mulighederne er nærmest uendelige, og du kan skabe et flot og personligt badeværelse på kort tid.

 

Få et tilbud fra Ny Emalje

Skal dit badeværelse sættes i stand eller din brusekabine males med emalje, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe eller skrive, og vi svarer altid så hurtigt, vi kan. Jo før du giver lyd, des bedre kan vi rådgive dig i forhold til vores produkter, og jo lettere bliver det for dig at træffe den rette beslutning.

Vi arbejder med privatkunder såvel som erhvervskunder, og vi varetager både små og store opgaver; fra en enkelt brusekabine i en lille lejlighed til en helt række badeværelser i en boligforening. For vores faste erhvervskunder kører vi i hele Danmark, og vi arbejder gerne som din faste samarbejdspartner i forbindelse med løbende renovering og/eller vedligeholdelse af eksempelvis hotellets eller ejendommens badeværelser.

Det er gratis og uforpligtende at indhente et tilbud, og vi bestræber os på at være meget gennemsigtige, når det kommer til priser. Vi ved, hvor stor en rolle, prisen spiller i et renoveringsprojekt, og derfor gør vi det helt tydeligt, hvornår og hvor meget du skal betale.

Hos Ny Emalje er der ingen skjulte gebyrer eller pludselige ekstraomkostninger.

 

GAMMELT TIL NYT PÅ 1 DAG – UNDGÅ EN DYR UDSKIFTNING AF BRUSEKABINEN!

PROFESSIONEL EMALJERING AF ALLE TYPER BRUSEKABINER

| JERN | PVC | GLASFIBER | KERAMISK PORCELÆN |

3 års garanti

Klar til brug på 24 timer

Højkvalitets produkter & service

Hurtig opstart

Gammelt til nyt – Lav pris

Mange års erfaring

kender du TIL nedenstående problemer med Brusekabinen?

Så kan vi hjælpe dig!

Slidtage

Farve ude af mode

Mug

Afskalning

Huller & ridser

Misfarvning

SÅDAN RENOVERER VI DIN BRUSEKABINE

PROCESSEN A-Z

Afdækning

Afkalkning

Rengøring

Reparation

Slibning

Rengøring & aftørring

2-3 lag grunder

3-4 lag emalje

Oprydning og rengøring

Ring og få et uforpligtende tilbud

Tlf: 60 52 66 88(Mandag-Søndag kl. 8-22)

læs mere detaljeret om processen ved maling af brusekabine - Klik & læs

Maling af brusekabine – Start til slut

Vi begynder naturligvis med at afdætte dele af badekaret som ikke skal have behandling, Blandingsbatteri, bundprop og omkringværende elementer og vægge.Vi afkalker, affedter og rengørerbadekaret – porcelæn, glasfiber eller tidligere emaljeret badekar med Microclean ™.Afhængigt af hvilken type af badekar og materiale, vil overfladen derefter være ætset eller slibes.Såfremt dit badekar tidligere har været re-emaljeret skal den gamle belægning fjernes med manuel/fysisk kraft eller ved kemisk ætsning.Når overfladen er blevet rengjort og ætset, reparerer vi overfladen efter behov med en special patenteret bindende filler.Vi påfører her et patenteret hæftemiddel for at give den optimale vedhæftning til badekaret.Til selve emaljereing af badekaret bruger vi en ultragrip lakering som har en ekstremt holdbart overflade – Med garanti!Denne toplak er internationalt førende i branchen og kendt for en god glans, høj slidstyrke og stærk finish.For et yderst holdbart akrylfinish brugervi et IsoFree system som er isocyanat-fri og er hurtigtørrende. IsoFree systemer er det foretrukne belægningssystem til professionelle badekarsmalere, der har overfølsomhed eller bekymring for isocyanater.Lakken fås i semi-glas og højglans

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

  Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik

  DETTE SPØRGER VORES KUNDER OFTEST OM

  Hvor lang tid holder den nye emalje?

  Vi giver 3 års fuld garanti på vores arbejde. Dvs. skulle emaljen imod alt forventning begynde at skalle af eller lign, så kommer vi naturligvis ud og reparerer det. Det sker meget sjælendt, om aldrig!  Vi bruger de bedste produkter på markedet og med vores professionelle behandling og din (Nemme) vedligeholdelse, holder emaljen i op til 20 år! – God fornøjelse 🙂

  Hvor lang tid tager det at få lagt en ny emalje?

  Hvor lang tid det tager afhænger naturligvis projektet. Men typisk imellem 4 til 6 timer. For eksempel tager det ca 4 timer at emaljere et badekar i almindelig stand.

  Vil en ny emalje se ud som om den er malet?

  Absolut ikke! En re-emaljeret overflade vil se ud som var den skinnende ny. Vi sprayer med en af markedets bedste spraypistoler som i kombination med brug af kvalitetsprodukter samt vores erfaring, giver et blankt og flot look, som købte du det fra nyt.

  Er der kraftig lugt ved udførelse af abejdet

  Vi er udstyret med et ventilationssytem som vil fjerne lugte som naturligt opstår i frobindelse med re-emaljeringsprocessen. I tilføjelse anvender vi en af markedet mest lugtfrie produkter, og evt. lugte vil forsvinde hurtigt efter vores arbejde er udført. Lugte burde forsvinde efter 20-60 minutte, afhængig af rummets ventilation og størrelsen af rummet.

  Hvorfor hyre en professional istedet for gør-det-selv?

  Det kan sammenlignes med at du vil male din bil selv – Ville du det? – Vores mange års erfaring og produkter af høj kvalitet er usammenlignelig. Det har taget flere års træning at opnå vores professionelle erfaring og viden. Gør det selv produkter holder i få år og det er hvis du gør arbejdet godt. Hos os får du med garanti høj kvalitet og et perfekt look.

  Skal jeg forberede noget før arbejdet påbegyndes?

  Vi vil venligst bede dig om at fjerne evt. krom dele og lign. som du alligevel har planer om at udskifte eller fjerne helt. Hvis de gamle dele skal blive siddende, så kan du blot lade disse blive siddende og vi sørger for at tape disse til så de er afdækket for emaljeringen. Venligst også sørg for at der er ryddet og tilgængeligt. Dvs. fjern evt. hylder, flasker, barberblade samt andre ting som måtte komme i vejen for emaljeringen, Tak.

  Er den nye emalje magen til den originale?

  Hvis nogen fortæller dig at en re-emaljering er det sammet som en emalje fra fabrikken, så taler de simpelthen ikke sandt. Processen fra fabrikken indebærer at produktet anbringes i en ovn som er over 1000 grader Celsious. Vi er et fremragende alternativ til at købe et nyt badekar eller nye fliser, som giver dig en skinnende og holdbar overflade som vil se ud som ny og holde mange mange år ud i tiden.

  Reparerer i sprækker, huller og ridser?

  Ja, vi reparerer slagskader, fliger, revner, huller og lign. på dit badekar eller håndvask og får det til at se ud som nyt igen. Hvis du blot har en reparation som skal laves, så kan vi i de fleste tilfælde tilbyde kun at pletreparere det skadede område.

  Hvilken del af badekaret bliver emaljeret?

  Vi spray emaljerer hele badekaret, indvendig og udvendig på tilgængelige flader. Der kan i nogle tilfælde være et badekar hvis side(r) står tæt op af en væg. I disse tilfælde vil vi spraye så langt øjet og arme rækker, og områder som ikke nås vil som oftest ikke kunne ses medmindre at man senere vælge at flytte badekaret til en anden lokation. Heudover med fritstående badekar, ønsker nogle selv at at male ydersiden af karet og sætte deres eget præg på det med en udvalgt farve. Derfor er det naturligvis også en mulighed at vi blot emaljerer indersiden af badekaret.

  Udfører i arbejde i hele landet?

  Det korte svar er umiddelbart NEJ. Vi udfører som udgangspunkt arbejde på hele sjælland

  Vi kan i tilfælde af større opgaver for feks. boligforeninger mv, dog godt udføre arbejde på fyn og i jylland efter nærmere aftale.