KONTAKT OS - MAN-SØN KL. 8-18 | RING - SMS - BOOK ET OPKALD | 60 52 66 88 info@ny-emalje.dk

Emaljering af badekar
af Denmarks mest
pålidelige emaljeringsfirma

Som nyt igen med en re-emaljering

Undgå en dyr udskiftning!

Emaljering af badekar & Renovering af badekar

af Danmarks mest pålidelige emaljeringsfirma

Emaljering af badekar & Renovering af badekar

 

Nyt liv, ny glæde!

 

Giv dit badekar nyt liv med en re-emaljering af dit badekar! Med en emaljering af badekar kan du undgå en dyr udskiftning af det nuværende badekar. Vi har hos Ny Emalje igennem mange år renoveret badekar ved hjælp af pålægning af ny emalje og reparation af eventuelle skader på og i badekarret. Gang på gang oplever vi kundernes store glæde, når de ser resultatet – og den glæde vil vi også gerne se hos dig.

Emaljering betyder kort fortalt, at vi maler dit badekar med en ny emalje belægning, så tidens spor slettes. Hverken slitage, ridser, mug eller afskallet maling spiller en rolle; når vi er færdige, stråler dit badekar, som var det nyt – og emaljen holder i mange mange år frem når det er gjort professionelt.

Emaljering af badekar – Hvordan?

 

Resultatet og vores anmeldelser taler for sig selv

 

Re-emaljering af badekar er ikke en teknik, mange danskere kender til, og derfor oplever vi ofte, at potentielle kunder er skeptiske overfor teknikken og bliver positivt overrasket over at det kan lade sig gøre. Vi ved, at det virker – vi har set det mange gange, og vores gode kundeanmeldelser taler også for sig selv – men vi vil meget gerne i dialog med dig, hvis du tvivler. Vi kan selvfølgelig fortælle en hel masse om emalje, og de mange muligheder, teknikken byder på.

Vores sprøjtepåførte produkter er de bedste i branchen; ingen hældepåførte produkter, der gulner med tiden! Ring eller skriv, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at besvare dem.

Emaljering af badekar - Klik & Læs mere

| Emaljering af badekar | Renovering af badekar |

 

Badeværelset er et af de dyreste rum at sætte i stand i boligen, og derfor går mange på kompromis med indretningen. Slidte badekar får lov at blive stående, og fliser uden glans hænger fortsat på væggene. Men der findes en simpel løsning; maling.

 

Er du den heldige ejer af et badekar, der er i så dårlig stand, at du nægter at sætte dine fødder i det? Og nægter du samtidig at betale flere hundrede tusinde kroner for et helt nyt badeværelse? Så har vi løsningen til dig.

Hos Ny Emalje kan du bestille en renovering af dit badekar; vi maler det ganske enkelt med emalje.

Du skal ikke købe et nyt badekar, fliserne kan blive hængende, hvor de gør, og du kan gemme dine penge til noget bedre. Enkelt og effektivt. Vi kalder det maling af badekar eller emaljering af badekar. Det er to sider af samme sag.

 

Emaljering af badekar 

“Emaljering” er et udtryk, de færreste kender. “Emalje” ligeså. Vi bruger et kvalitetsprodukt som består af akryl og urethan, dvs . et 2-komposit. Produktet er især kendt fra industrien til biler, både, gulve, men gennem de seneste år har det vundet større og større indpas hos private danskere. Produktet er faktisk hårdere, har en længere holdbarhed, lugter mindre og tørrer hurtigere end epoxy.

Når vi udfører en emaljering af dit badekar, “maler” vi altså overfladen med dette kvalitetsprodukt, og det er der mange gode grunde til at gøre.

Først og fremmest får du en ekstremt slidstærk overflade, der ikke bare er let at gøre ren – den får også dit badekar til at se ud som nyt. Emaljen er naturligvis vandtæt, og du får en hvid, glansfuld og holdbar overflade som holder i mange år frem i tiden. De fleste går med den klassiske hvide og toner af hvid, der skaber et roligt, skandinavisk udtryk.

 

Reparation af ødelagt badekar

Er dit badekar så medtaget, at du er usikker på, om det overhovedet kan lade sig gøre, at renovere det, skal du ikke fortvivle. I langt de fleste tilfælde kan en emaljering give nyt liv til dit badekar, og vi skræmmes ikke af hverken fliger, afskallet maling eller huller i karret, ligesom almindelig slitage, misfarvninger og mug ikke er nogen forhindring.

Vi sliber og pudser, indtil ridser, malingrester og anden slitage er fjernet fra det gamle kar, og derefter går vi i gang med malingen. Vi dækker naturligvis godt af, og vi rydder altid op efter os, inden vi forlader matriklen. Faktisk tager det ikke mere end et par timer, før du kan se dit badekar i et nyt lys – og allerede efter 24 timer kan du bruge det igen.

Spørger du dig selv, om det virkelig kan betale sig at sætte badekarret i stand, skal du overveje følgende:

– Dit badekar er ikke bare besværligt at flytte, det er også virkelig tungt

– Flytter du badekarret, skal gulvet sættes i stand

– Smider du det gamle badekar ud, skal du købe et nyt

– Det er dyrt at købe et nyt badekar

– Det nye badekar skal monteres og installeres

– Det gamle badekar skal deponeres på forsvarlig vis

Uanset hvad, undgår du ikke at grave dybt i lommen, stramme musklerne og byde velkommen til hårdt, krævende og langsommeligt arbejde, hvis du vælger den traditionelle renovering. Så hvorfor ikke prøve en emaljering?

 

Emaljereing & maling af badekarVi emaljerer (Maler) alle typer badekar og gør dem så flotte som nye! Indenvendig og udevendig – Ingen grund til udskiftning & du sparer oven i købet penge og får hurtigere et nyt badekar.

 

                   

Vi bruger kun kvalitetsmaterialer – ingen hældeapplicerede produkter, der gulner med tiden.

Når vi maler dit badekar, anvender vi som tidligere nævt et specilt 2-komposit produkt, som der sprøjtes på. Det giver en helt glat og fin overflade uden generende penselsstrøg og maling, der er løbet, og dermed kan vi aflevere et stykke arbejde, vi kan stå inde for.

Grundlæggende er der to ting, der er afgørende for et godt resultat: 1) maling af høj kvalitet og 2) et grundigt forarbejde.

Når vi reparerer dit badekar, forgår det typisk således:

– Der dækkes af

– Badekarret rengøres

– Ridser, huller m.m. udbedres og repareres

– Overfladen slibes

– Badekarret grundes med 2-3 lag

– Badekarret males med 3-4 lag emalje

– Der ryddes op efter endt arbejde

Du får 3 års garanti på maling af dit badekar, og du kan forvente, at emaljen har en levetid på op til 20 år med den rette rengøring og vedligeholdelse.

 

Private boligejere, hoteller og boligselskaber

Hos Ny Emalje har vi mange forskellige kunder, og vi håndterer opgaver for private såvel som for erhverv. Ingen opgave er for lille eller for stor, og derfor er du velkommen til at kontakte os, uanset om det handler om ét enkelt badekar eller en række af badeværelser, der skal sættes i stand på et hotel eller i en boligforening.

For erhvervskunder tilbyder vi desuden at indgå som samarbejdspartner i forbindelse med løbende vedligehold og for vores faste kunder, arbejder vi i hele Danmark.

Er du håndværker, og mangler du vores viden og erfaring hos en kunde, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Hvad koster maling af badekar?

Opgaver er altid forskellige, og derfor er det svært at give en fast pris på maling af badekar, inden vi har set det – men vi fortæller gerne om de faktorer, der spiller ind på prisen: Badekarrets nuværende stand, ønsker til farve og størrelsen på opgaven. Som udgangspunkt starter prisen ved 5000+moms for en emaljering af badekar i standart stand. Er badekaret i ekstrem dårlig kvalitet, kræver det lidt mere kærlighed og der kommer et tillæg. Prisen bliver naturligvis fastlagt inden påbegyndelse af arbejdet.

Vil du gerne have et tilbud på lige præcis dit projekt, skal du endelig kontakte os. Vi tager os tid til at gå i dialog om dine ønsker og behov, og det er selvfølgelig både gratis og uforpligtende at indhente et tilbud.

 

Meget mere end badekar

Hvis dit badekar er slidt, er der garanteret også andre områder på dit badeværelse, der trænger til en kærlig hånd – og der kan vi hjælpe dig.

Vi tilbyder en række renoveringsydelser, herunder emaljering af fliser, polering af terrazzogulve, microcement, maling af vægge og lofter, overfladebehandling og reparation af fliser, design, epoxygulve, emaljering af bordplader, indpakning af skabe og meget mere.

Hverken slid, misfarvning, mug, huller eller ridser er en forhindring for vores arbejde, og når vi forlader dit badeværelse efter en grundig emaljering, vil det gamle skidt være helt væk. Tilbage står du med et funklende og lækkert badeværelse, hvor du kan slappe af og nyde den nye stemning.

Hvis du overvejer en ombygning og gerne vil spare op til 90% i forhold til en udskiftning, så ring eller skriv til os for at høre mere!

 

GAMMELT TIL NYT PÅ 1 DAG – UNDGÅ EN DYR UDSKIFTNING af badekaret!

PROFESSIONEL RE-EMALJERING AF ALLE TYPER BADEKAR

| Jern | PVC | Glasfiber | Keramisk porcelæn |

3 års garanti

Klar til brug på 24 timer

Højkvalitets produkter & service

Hurtig opstart

Gammelt til nyt – Lav pris

40+ års fine-finish erfaring

KENDER DU TIL NEDENSTÅENDE PROBLEMER MED BADEKARET? – SÅ KAN VI HJÆLPE DIG!

Slidtage

Farve ude af mode

Mug

Afskalning

Huller & ridser

Misfarvning

SÅDAN RENOVERER VI DIT BADEKAR

PROCESSEN A-Z

Afdækning

Afkalkning

Design og farvevalg

Reparation

Slibning

Mulighed for afløbsdæksel

2-3 lag grunder

3-4 lag emalje

Oprydning og rengøring

Ring og få et uforpligtende tilbud

Tlf: 60 52 66 88(Mandag-Søndag kl. 8-22)

Læs mere detaljeret om processen ved emaljering af badekar - Klik & læs

 

Maling af badekar – Start til slut

Vi begynder naturligvis med at afdække dele af badekaret som ikke skal have behandling, Blandingsbatteri, bundprop og omkringværende elementer og vægge. Vi afkalker, affedter og rengører badekaret – porcelæn, glasfiber eller tidligere emaljeret badekar med Microclean ™. Afhængigt af hvilken type af badekar og materiale, vil overfladen derefter være ætset eller slibes. Såfremt dit badekar tidligere har været re-emaljeret skal den gamle belægning fjernes med manuel/fysisk kraft eller ved kemisk ætsning. Når overfladen er blevet rengjort og ætset, reparerer vi overfladen efter behov med en special patenteret bindende filler. Vi påfører her et patenteret hæftemiddel for at give den optimale vedhæftning til badekaret.

Til selve emaljereing af badekaret bruger vi en ultragrip lakering som har en ekstremt holdbart overflade – Med garanti!

Denne toplak er internationalt førende i branchen og kendt for en god glans, høj slidstyrke og stærk finish – Ingen produkter, der hældes på, og som gulner med tiden og er tilbøjelige til at ridse og falme..

For et yderst holdbart akrylfinish brugervi et IsoFree system som er isocyanat-fri og er hurtigtørrende. IsoFree systemer er det foretrukne belægningssystem til professionelle badekarsmalere, der har overfølsomhed eller bekymring for isocyanater. Lakken fås i semi-glans og højglans.

 

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

  Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik

  DETTE SPØRGER VORES KUNDER OFTEST OM

  Hvor lang tid holder den nye emalje?

  Vi giver 3 års fuld garanti på vores arbejde. Dvs. skulle emaljen imod alt forventning begynde at skalle af eller lign, så kommer vi naturligvis ud og reparerer det. Det sker meget sjælendt, om aldrig!  Vi bruger de bedste produkter på markedet og med vores professionelle behandling og din (nemme) vedligeholdelse, holder emaljen i op til 20 år! – God fornøjelse 🙂

  Hvor lang tid tager det at få lagt en ny emalje?

  Hvor lang tid det tager afhænger naturligvis projektet. Men typisk imellem 4 til 6 timer. For eksempel tager det ca 4 timer at emaljere et badekar i almindelig stand.

  Vil en ny emalje se ud som om den er malet?

  Absolut ikke! En re-emaljeret overflade vil se ud som var den skinnende ny. Vi sprayer med en af markedets bedste spraypistoler som i kombination med brug af kvalitetsprodukter samt vores erfaring, giver et blankt og flot look, som købte du det fra nyt.

  Hvorfor bruger du et sprayprodukt i stedet for et epoxy produkt, der hældes på?

  Støbte produkter er lavet af epoxy, som gulner med tiden, er tilbøjelig til at blive ridset og plettet og er langt mindre modstandsdygtig over for rengøringsmidler og kemikalier end vores 2k-system. På bekostning af en smule mere lugt under påføringen, lover vores system, at dit badekar vil se lige så hvidt og funklende ud om 20 år, hvis det vedligeholdes, som det gør den dag, det blev påført. Det samme kan ikke siges om epoxysystemer. Når det gælder levetid, holdbarhed og funktionalitet, vil vores sprayprodukter altid være bedre end støbt epoxysystemer – med garanti.

  Hvorfor hyre en professional istedet for gør-det-selv?

  Det kan sammenlignes med at du vil male din bil selv – Ville du det? – Vores mange års erfaring og produkter af høj kvalitet er usammenlignelig. Det har taget flere års træning at opnå vores professionelle erfaring og viden. Gør det selv produkter holder i få år og det er hvis du gør arbejdet godt. Hos os får du med garanti høj kvalitet og et perfekt look.

  Skal jeg forberede noget før arbejdet påbegyndes?

  Vi vil venligst bede dig om at fjerne evt. krom dele og lign. som du alligevel har planer om at udskifte eller fjerne helt. Hvis de gamle dele skal blive siddende, så kan du blot lade disse blive siddende og vi sørger for at tape disse til så de er afdækket for emaljeringen. Venligst også sørg for at der er ryddet og tilgængeligt. Dvs. fjern evt. hylder, flasker, barberblade samt andre ting som måtte komme i vejen for emaljeringen, Tak.

  Er den nye emalje magen til den originale?

  Hvis nogen fortæller dig at en re-emaljering er det sammet som en emalje fra fabrikken, så taler de simpelthen ikke sandt. Processen fra fabrikken indebærer at produktet anbringes i en ovn som er over 1000 grader Celsious. Vi er et fremragende alternativ til at købe et nyt badekar eller nye fliser, som giver dig en skinnende og holdbar overflade som vil se ud som ny og holde mange mange år ud i tiden.

  Reparerer i sprækker, huller og ridser?

  Ja, vi reparerer slagskader, fliger, revner, huller og lign. på dit badekar eller håndvask og får det til at se ud som nyt igen. Hvis du blot har en reparation som skal laves, så kan vi i de fleste tilfælde tilbyde kun at pletreparere det skadede område.

  Hvilken del af badekaret bliver emaljeret?

  Vi spray emaljerer hele badekaret, indvendig og udvendig på tilgængelige flader. Der kan i nogle tilfælde være et badekar hvis side(r) står tæt op af en væg. I disse tilfælde vil vi spraye så langt øjet og arme rækker, og områder som ikke nås vil som oftest ikke kunne ses medmindre at man senere vælge at flytte badekaret til en anden lokation. Heudover med fritstående badekar, ønsker nogle selv at at male ydersiden af karet og sætte deres eget præg på det med en udvalgt farve. Derfor er det naturligvis også en mulighed at vi blot emaljerer indersiden af badekaret.

  Udfører i arbejde i hele landet?

  Det korte svar er umiddelbart NEJ. Vi udfører som udgangspunkt arbejde på hele sjælland

  Vi kan i tilfælde af større opgaver for feks. boligforeninger mv, dog godt udføre arbejde på fyn og i jylland efter nærmere aftale.

  ​​