KONTAKT OS - MAN-SØN KL. 8-18 | RING - SMS - BOOK ET OPKALD | 60 52 66 88 info@ny-emalje.dk

Emaljering af badekar
&
jacuzzi/Spa

Som nyt igen med en re-emaljering

Undgå en dyr udskiftning!

Maling af bruseniche

Når brusenichen trænger til kærlighed

Der går ikke mange år, før fliser og fuger i brusenichen er misfarvet og slidte af de mange daglige brusebade, og det er et trist syn. Almindelige rengøringsmidler kan ikke klare misfarvningerne, og derfor må du tage skrappere midler i brug, hvis du vil bibeholde den skønne atmosfære, der er på badeværelset. Hos Ny Emalje kan vi slibe og male dine fliser, så misfarvninger og fastgroet skidt dækkes. En enkel og billig løsning, der også kan bruges i særligt slemme tilfælde, hvor fliserne er helt ødelagte af slid; du kan give badeværelset helt nyt liv med slidstærk og langtidsholdbar maling.

Maling med epoxy

Vi bruger selvfølgelig ikke en hvilken som helst maling, når vi renoverer dine fliser. Vi bruger emalje; et produkt der også er kendt under navnet epoxy. Emalje er en maling med ekstrem slidstyrke, høj rengøringsvenlighed og et utal af brugsmuligheder. Det er nemlig ikke kun fliserne i din bruseniche, vi kan male. Vi kan også også male gulvet, håndvasken, bordpladen og dit badekar, hvilket betyder, at vi kan give dit badeværelse en komplet forvandling i løbet af få timer – og det kræver ikke, at du lejer en skurvogn til haven, for allerede efter 24 timer kan du bruge rummet igen.

Maling af bruseniche - Klik & Læs mere

Maling af bruseniche

Med årene bliver din bruseniche slidt; fliserne mister deres glans, mens fugerne tager farve fra fugt og kalk. Men en istandsættelse er dyr. For ikke at sige besværlig. Så hvad gør du?

Der er ikke noget som en beskidt og misligeholdt bruseniche, og da slet ikke, hvis det er de tidligere ejere, der ikke har passet den ordentligt. Hvis det er nogle andres skidt, der sidder der.

Kender du følelsen?

Heldigvis har Ny Emalje en løsning, der ikke kræver det største greb i lommen. Et prisvenligt alternativ til en gennemgribende renovering af badeværelset. Vi kan male fliserne i din bruseniche med emalje, så den bliver så god som ny. Faktisk kan vi male både bruseniche, badekar, badeværelsesgulv, bordplade og håndvask, hvis du ønsker det, så dit badeværelse får helt nyt liv.

Og det koster en brøkdel af en traditionel renovering.

“Er emalje holdbart?” tænker du nu. Og ja, det er det. Emalje – eller epoxy som det også kaldes – er ekstremt slidstærkt, modstandsdygtigt overfor skidt og snavs og selvfølgelig 100{42c0821679d7ae995536a3e8a358733d20893928a31eb6e46a8619d9f8bdfab1} vandtæt. Resultatet er flotte, ensartede fliser, der holder på farven mange år frem. Faktisk så mange år at vi giver dig 3 års garanti på vores arbejde.

Emalje/epoxy – hvad er det?

Du har måske hørt om epoxy før. I mange år har det været et kendt materiale i industrien, hvor det primært er blevet brugt til at lave slidstærke og rengøringsvenlig gulve. Men epoxy er meget mere end det, og materialet er i øvrigt også kendt under navnet emalje. Særligt når det kommer til renovering af badeværelser.

Hvis vi går helt ned i detaljerne, er epoxy et stærkt bindemiddel, der bruges i forskellige materialer som lim, maling, fugemasser og tætningsmaterialer. Skal vi gøre det lidt mere overskueligt, er epoxy en vandtæt maling med exceptionel slidstyrke og høj rengøringsvenlighed – og så er det selvfølgelig 100{42c0821679d7ae995536a3e8a358733d20893928a31eb6e46a8619d9f8bdfab1} vandtæt.

Gennem de seneste år er epoxy/emalje blevet mere og mere populært i de danske hjem, og det er ikke så mærkeligt, hvis du spørger os. Materialet har nemlig en lang række fordele:

– Det er ekstremt slidstærkt, holder sig flot i mange år og er modstandsdygtigt overfor skidt.

– Det har et unikt, stilrent og enkelt look.

– Det kan blandes i en uendelig række af farver.

– Det kan males direkte ovenpå beton, cement, fliser og træ.

– Det kan rengøres ved hjælp af almindelige rengøringsmidler.

Som tidligere nævnt giver vi 5 års garanti på emaljering af brusenicher, og du kan forvente, at levetiden er meget længere end det. Afhængig af din vedligeholdelse holder emaljen 10-20 år, så der går lang tid, før det bliver nødvendigt at male igen.

Maling af bruseniche – kan det betale sig?

Når man står med en gammel og slidt bruseniche foran sig, er den første tanke, der melder sig, at fliserne skal skiftes, hvis det nogensinde skal blive flot igen. De færreste overvejer emaljering som en mulighed.

Men der er mange fordele ved emaljering af en bruseniche, og det kan bestemt betale sig. Af flere grunde.

Først og fremmest er det langt billigere at male brusenichen med emalje end at skifte fliserne. Forestil dig det arbejde, en traditionel istandsættelse kræver: fliser der skal pilles ned, gammelt puds der skal fjernes, vægge der skal klargøres og nye fliser der skal sættes op. Og overvej også, hvad det koster. Emaljering er et langt billigere alternativ, og resultatet bliver mindst lige så flot.

Samtidig tager en emaljering ikke nær så lang tid, som en gennemgribende renovering gør. Hos Ny Emalje arbejder vi effektivt og professionelt, og det betyder, at din bruseniche er klar på én dag – og allerede 24 timer efter vores besøg kan du bruge den igen.

Pris og effektivitet er to tungtvejende fordele ved emalje, men der er én ting mere: Muligheden for at få lige præcis det badeværelse, du drømmer om. Du kan gå efter klassisk hvid og skabe et roligt og afbalanceret rum, eller du kan skeje ud og male brusenichen i en vidunderlig farve, der gør dig glad hver eneste morgen, når du tager et bad.

Kan du selv male brusenichen?

Når snakken falder på emaljering og maling af fliser, er der mange, der spørger, om de kan droppe håndværkeren og gøre det selv. Det er jo trods alt “kun” maling. Vores svar er altid det samme: Selvfølgelig kan du gøre det selv, men vi anbefaler det ikke.

Hvorfor ikke?

Emaljering er ikke så let, som det lyder. For det første er det vigtigt, at du bruger en emalje af høj kvalitet, og det kan være svært at skaffe, hvis du ikke arbejder indenfor faget. For det andet er det en 2-komponents maling, der skal blandes efter eksakte forhold, hvis virkningen skal være optimal. For det tredje kommer der hurtigt synlige overgange og helligdage, hvis du ikke påfører emaljen med den rigtige teknik og det rette værktøj.

Hos Ny Emalje har vi arbejdet professionelt med emaljering i mere end 10 år, og efterhånden kender vi materialet ud og ind. Vi yder en professionel service og leverer altid et flot og tilfredsstilende resultat, som vi giver 5 års garanti på – og vi går naturligvis aldrig fra en opgave, før vi har gjort rent og ryddet op efter os.

Hvad koster det?

Som med alle andre opgaver er prisen på emaljering af bruseniche forskellig fra person til person og fra opgave til opgave. Der er flere forskellige faktorer, der er afgørende for lige præcis din pris. Vi kigger blandt andet på brusenichens nuværende stand, på dine ønsker til emalje og ikke mindst på opgavens størrelse.

Det er altid gratis og uforpligtende at indhente et tilbud, og vi bestræber os på at gøre prisen fuldt gennemsigtig, så du ved præcis, hvad du skal betale og hvornår.

Vi løser opgaver for privat- såvel som erhvervskunder, og vi tilbyder også at være din samarbejdspartner i et projekt, hvor du er hovedentreprenør på et renoveringsprojekt. For faste kunder kører vi ud i hele landet, og hvis din opgave er af en vis størrelse, lægger vi os i selen for at udarbejde et særligt godt tilbud.

GAMMELT TIL NYT PÅ 1 DAG – UNDGÅ EN DYR UDSKIFTNING af fliserne!

PROFESSIONEL RE-EMALJERING AF BRUSENICHE

3 års garanti

Klar til brug på 24 timer

Højkvalitets produkter & service

Hurtig opstart

Gammelt til nyt – Lav pris

Mange års erfaring

KENDER DU TIL NEDENSTÅENDE PROBLEMER MED BRUSENICHEN?

Så kan vi hjælpe dig!

Slidtage

Farve ude af mode

Mug

Afskalning

Huller & ridser

Misfarvning

SÅDAN RENOVERER VI DIN BRUSENICHE

PROCESSEN A-Z

Afdækning

Afkalkning

Rengøring

Reparation

Slibning

Rengøring & aftørring

2-3 lag grunder

3-4 lag emalje

Oprydning og rengøring

Ring og få et uforpligtende tilbud

Tlf: 60 52 66 88(Mandag-Søndag kl. 8-22)

Maling af bruseniche - Klik & læs mere detaljeret om processen

Maling af bruseniche – Start til slut

Vi begynder naturligvis med at afdætte dele af badekaret som ikke skal have behandling, Blandingsbatteri, bundprop og omkringværende elementer og vægge.

Vi afkalker, affedter og rengørerbadekaret – porcelæn, glasfiber eller tidligere emaljeret badekar med Microclean ™ .

Afhængigt af hvilken type af badekar og materiale, vil overfladen derefter være ætset eller slibes.

Såfremt dit badekar tidligere har været re-emaljeret skal den gamle belægning fjernes med manuel/fysisk kraft eller ved kemisk  ætsning.

Når overfladen er blevet rengjort og ætset, reparerer vi overfladen efter behov med en special patenteret bindende filler.

Vi påfører her et patenteret hæftemiddel for at give den optimale vedhæftning til badekaret.

Til selve emaljereing af badekaret bruger vi en ultragrip lakering som har en ekstremt holdbart overflade – Med garanti!Denne toplak er internationalt førende i branchen og kendt for en god glans, høj slidstyrke og stærk finish.For et yderst holdbart akrylfinish brugervi et  IsoFree system som er isocyanat-fri og er hurtigtørrende. IsoFree systemer er det foretrukne belægningssystem til professionelle badekarsmalere, der har overfølsomhed eller bekymring for isocyanater.Lakken fås i semi-glas og højglans

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

  Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik

  DETTE SPØRGER VORES KUNDER OFTEST OM

  Hvor lang tid holder den nye emalje?

  Vi giver 3 års fuld garanti på vores arbejde. Dvs. skulle emaljen imod alt forventning begynde at skalle af eller lign, så kommer vi naturligvis ud og reparerer det. Det sker meget sjælendt, om aldrig!  Vi bruger de bedste produkter på markedet og med vores professionelle behandling og din (Nemme) vedligeholdelse, holder emaljen i op til 20 år! – God fornøjelse 🙂

  Hvor lang tid tager det at få lagt en ny emalje?

  Hvor lang tid det tager afhænger naturligvis projektet. Men typisk imellem 4 til 6 timer. For eksempel tager det ca 4 timer at emaljere et badekar i almindelig stand.

  Vil en ny emalje se ud som om den er malet?

  Absolut ikke! En re-emaljeret overflade vil se ud som var den skinnende ny. Vi sprayer med en af markedets bedste spraypistoler som i kombination med brug af kvalitetsprodukter samt vores erfaring, giver et blankt og flot look, som købte du det fra nyt.

  Er der kraftig lugt ved udførelse af abejdet

  Vi er udstyret med et ventilationssytem som vil fjerne lugte som naturligt opstår i frobindelse med re-emaljeringsprocessen. I tilføjelse anvender vi en af markedet mest lugtfrie produkter, og evt. lugte vil forsvinde hurtigt efter vores arbejde er udført. Lugte burde forsvinde efter 20-60 minutte, afhængig af rummets ventilation og størrelsen af rummet.

  Hvorfor hyre en professional istedet for gør-det-selv?

  Det kan sammenlignes med at du vil male din bil selv – Ville du det? – Vores mange års erfaring og produkter af høj kvalitet er usammenlignelig. Det har taget flere års træning at opnå vores professionelle erfaring og viden. Gør det selv produkter holder i få år og det er hvis du gør arbejdet godt. Hos os får du med garanti høj kvalitet og et perfekt look.

  Skal jeg forberede noget før arbejdet påbegyndes?

  Vi vil venligst bede dig om at fjerne evt. krom dele og lign. som du alligevel har planer om at udskifte eller fjerne helt. Hvis de gamle dele skal blive siddende, så kan du blot lade disse blive siddende og vi sørger for at tape disse til så de er afdækket for emaljeringen. Venligst også sørg for at der er ryddet og tilgængeligt. Dvs. fjern evt. hylder, flasker, barberblade samt andre ting som måtte komme i vejen for emaljeringen, Tak.

  Er den nye emalje magen til den originale?

  Hvis nogen fortæller dig at en re-emaljering er det sammet som en emalje fra fabrikken, så taler de simpelthen ikke sandt. Processen fra fabrikken indebærer at produktet anbringes i en ovn som er over 1000 grader Celsious. Vi er et fremragende alternativ til at købe et nyt badekar eller nye fliser, som giver dig en skinnende og holdbar overflade som vil se ud som ny og holde mange mange år ud i tiden.

  Reparerer i sprækker, huller og ridser?

  Ja, vi reparerer slagskader, fliger, revner, huller og lign. på dit badekar eller håndvask og får det til at se ud som nyt igen. Hvis du blot har en reparation som skal laves, så kan vi i de fleste tilfælde tilbyde kun at pletreparere det skadede område.

  Hvilken del af badekaret bliver emaljeret?

  Vi spray emaljerer hele badekaret, indvendig og udvendig på tilgængelige flader. Der kan i nogle tilfælde være et badekar hvis side(r) står tæt op af en væg. I disse tilfælde vil vi spraye så langt øjet og arme rækker, og områder som ikke nås vil som oftest ikke kunne ses medmindre at man senere vælge at flytte badekaret til en anden lokation. Heudover med fritstående badekar, ønsker nogle selv at at male ydersiden af karet og sætte deres eget præg på det med en udvalgt farve. Derfor er det naturligvis også en mulighed at vi blot emaljerer indersiden af badekaret.

  Udfører i arbejde i hele landet?

  Det korte svar er umiddelbart NEJ. Vi udfører som udgangspunkt arbejde på hele sjælland

  Vi kan i tilfælde af større opgaver for feks. boligforeninger mv, dog godt udføre arbejde på fyn og i jylland efter nærmere aftale.