KONTAKT OS - MAN-SØN KL. 8-18 | RING - SMS - BOOK ET OPKALD | 60 52 66 88 info@ny-emalje.dk

SPECIALE & ERFARINGER

Det, vi specialiserer os i hos ”Ny Emalje”, er at give nyt liv til badekar, vaske, fliser, klinker og bordplader, så de ser ud som nye igen uden at skulle investere i den helt store ombygning. Vi sprøjtemaler/emaljerer og forbereder præcist som man gør med en bil når den skal lakeres. Den eneste forskel er vores maling er akryl urethan, og lavet specielt til daglig brug og slid på badeværelser og overflader som slides på samme vis.

Forberedelse og klargøring af emaljeringen er den største og mest tidskrævende del af jobbet. Uden en ren og modtagelig fri overflade vil ingen maling kunne binde sig fast til overfladen og holde på lang sigt. Opgaven med spraymaling er egentlig det som tager mindst tid, men det er her at erfaring kommer ind i billedet. Ligesom med en lakering af en bil, så kræves her også at der lægges flere glatte lag, så man får en jævn, skinnende og holdbar overflade, og netop der er her ekspertise er en faktor. Af samme årsag er det en af de mange grunde til at du ikke vil forsøge at gøre det selv.

Hos Ny Emalje har vi restaureret badekar og fliser i over 20 år! Vi startede i Californien med Bath-Brite, Som stadig tilbyder services i Californien den dag i dag. Vi startede som familieejet virksomhed og er det stadig den dag idag.

EN GLAD KUNDE ER EN LOYAL KUNDE

Ny-Emalje tilbyder et billigt og hurtigt alternativ til en komlet renovering som kan være meget omkostelig og ikke mindst tage lang tid at færdiggøre. Med vores altertaniv er jobbet som oftest gjort på én dag og du sparer mange penge på at emaljere dit badekar, hvis alternativet er at du skal re-installere et nyt i samme kvalitet. Resultatet er det samme, bortset fra designet naturligvis.

Vi har idag 6 medarbejdere som arbejder 24 timer i døgnet og nu har vi slået os ned i Danmark også, pga et familiemedlems bosættelse her igennem mange år med en dansk familie.

Derfor kan vi nu tilbyde samme kvalitet, erfaring og produkter. Vi gør en ære i vores arbejde og vi ved at vores produkter og erfaring vil give de absolut bedste resultater ift. udseende og holdbarhed.

Kundetilfredshed er vigtigt for os, og derfor gør vi også alt i vores magt for for at give jer den bedste service på markedet, så du forbliver glad og tilfreds med vores udførte arbejde.

Vores motto er ” En glad kunde er en loyal kunde”

Indehaver af Ny Emalje ApS

Blake Hite

11 år erfaring med professionel spray-emaljering

Bath-Brite – Riverside, San Bernardino Bathtub Refinishing, Reglazing, Restoration, Resurfacing

Save 70% refinishing your bathtub, tile, sink or countertop surfaces versus replacement. We can restore your damaged bathroom or kitchen fixtures in less than a day. Countless amounts of bathtubs, showers and tiles for homeowners, hotels, & apartment complexes have been renewed using our quality products and service.