KONTAKT OS - MAN-SØN KL. 8-18 | RING - SMS - BOOK ET OPKALD | 60 52 66 88 info@ny-emalje.dk

Emaljering af badekar
&
jacuzzi/Spa

Som nyt igen med en re-emaljering

Undgå en dyr udskiftning!

Emaljering/Maling af jacuzzi & Spa

Få den luksuriøse følelse tilbage

Jacuzzi og spabade sætter en skøn, varm og luksuriøs stemning på dit badeværelse, men følelsen falder hurtigt til jorden, hvis badekarrene er slidte, ødelagte og misfarvede. Og det bliver de hurtigt, hvis du eller tidligere ejere ikke har passet godt på dem. Misfarvninger og afskallet maling kan du umuligt komme til livs på egen hånd, og derfor har vi hos Ny Emalje specialiseret os, så vi kan hjælpe dig. Det kræver en seriøs omgang rengøring, slibning og klargørelse, før vi kan grunde og male dit badekar med emalje. Resultatet er enkelt, smukt og stilrent, og du vil med det samme mærke lysten og glæden ved et varmt karbad vende tilbage.

En gammel teknik

Emaljering er en teknik, der trækker spor tilbage i tiden. En anerkendt renoveringsproces som de færreste danskere kender i dag. Kort sagt betyder emaljering, at vi maler dit badekar eller dit spabad, og på den måde giver det nyt liv. Emaljen er ekstremt slidstærk, og vi sprayer den på, så du får en flot og ensartet belægning, der er modstandsdygtig overfor hverdagens hårde brug. Vi giver 5 års garanti på vores arbejde, men hvis du vedligeholder dit badekar korrekt efterfølgende, kan du forvente en levetid på helt op til 20 år.

Emaljering as jacuzzzi/spa - Klik & Læs mere

Reparation af spabad og badekar

Badekar og spabade er en af de ting, der gør det ekstra luksuriøst at trække sig tilbage på badeværelset, men hvis malingen skaller af, og skidtet har sat sig i store plamager, fordufter glæden hurtigt.

Har du et badekar eller et spabad, der trænger til en kærlig hånd, kan Ny Emalje hjælpe dig. Vores navn taget i betragtning, kommer det nok ikke som en overraskelse, hvad vi kan hjælpe med; vi kan reparere dit kar med maling – en såkaldt emaljering.

Vi har specialiseret os i renovering af slidte badekar og spabade, og ved hjælp af gode kvalitetsmaterialer og godt håndværk, kommer dit badeværelse hurtigt til at stråle igen.

Emaljering af spabad og badekar udføres med det, vi i daglig tale kalder “emalje” – men som du nok nærmere kender under navnet “epoxy”. Det er et effektivt produkt, der giver dit badekar en yderst slidstærk belægning. Rengøringsvenligheden er helt i top, og materialet er naturligvis 100{42c0821679d7ae995536a3e8a358733d20893928a31eb6e46a8619d9f8bdfab1} vandtæt og godkendt til vådrum.

Og så er der den helt store fordel ved emaljering: Det er langt billigere end en traditionel renovering med alt, hvad det indebærer af nedrivning og genetablering af både badekar, gulv og vægge.

 

Emaljering giver mange muligheder

Vælger du emalje til din reparation, giver du dig selv et utal af muligheder for at personliggøre dit badeværelse. Malingen kan nemlig ikke kun bruges til badekar og spabade, vi kan også istandsætte badeværelsesgulve, håndvaske, bordplader, fliser og brusekabiner med samme materiale.

Og det er ikke kun anvendelsesmulighederne, der er store; du kan også vælge frit i en bred palette af farver. Emaljen er som udgangspunkt hvid, og det er da også den klassiske knækket hvide, der er mest populær hos danskerne, men hvis du ønsker det, kan vi blande malingen i lige præcis den farve, du går og drømmer om.

 

Kan alle Jacuzzi´s repareres?

I mange hjem står der tarvelige badekar og forfalder i hjørnet på badeværelset, fordi de færreste er klar over, at det kan sættes i stand. Selv hvis skidtet er groet fast, og malingen skaller af. Der er meget få tilfælde, hvor vi må erklære badekarret eller spabadet for “opgivet” – stort set alle modeller kan sættes i stand.

Og når vi siger alle, så mener vi alle.

Hos Ny Emalje maler vi almindelige badekar og spabade, men også alle andre former for emaljerede og keramiske kar – ja, selv dem med kunststofoverflader kan vi male. Hverken ridser, flager af gammel maling, huller i badekarret, slitage, misfarvninger eller mug skræmmer os væk.

Det virker måske uoverskueligt for dig, men vi har mange års erfaring i bagagen, og vi garanterer dig et unikt, flot og gennemført resultat.

Når vi udfører en reparation på et badekar eller et spabad, ser processen typisk således ud:

– Afdækning

– Rengøring

– Reparation

– Slibning

– 2-3 lag grunder

– 3-4 lag emalje

– Oprydning

– Rengøring

Det lyder som en omfattende proces, men faktisk kan vi give dit badekar en grundig overhaling i løbet af kun 4 timer – og allerede efter 24 timer kan du bruge det igen. Vi er stolte af vores arbejde, og vi står 100{42c0821679d7ae995536a3e8a358733d20893928a31eb6e46a8619d9f8bdfab1} inde for de materialer, vi anvender, og derfor giver vi dig også 5 års garanti på begge dele.

Passer du godt på dit nyistandsatte badekar eller spabad, kan du forvente, at den nye emalje holder i 10-20 år.

 

For private og erhverv

Emaljering og reparation af badekar og spabade er ikke en service, der er forbeholdt hverken erhvervsvirksomheder eller private kunder. Det er for både og. Alle må henvende sig til Ny Emalje, og vi løser både små og store opgave med stort engagement og professionel finish.

Driver du en større virksomhed i form af et hotel, en udlejningsvirksomhed, en boligforening eller lignende, kan vi stå for reparationen af dine badekar såvel som den fremadrettede vedligeholdelse – og vi kører i hele landet for vores faste kunder.

 

Reparation/maling af spa – hvad koster det?

Vi er kommet til det helt store spørgsmål; det spørgsmål du garanteret har spekuleret på lige siden, du begyndte at læse. Nemlig: Hvad koster det at reparere et badekar eller et spabad?

Svaret er ret svært at give. Ikke fordi vi ikke vil, men fordi der er mange forskellige faktorer, der spiller ind og påvirker prisen. Først og fremmest badekarrets nuværende stand, dernæst dine ønsker til farve m.m. og sidst men ikke mindst størrelsen på opgaven; er der tale om ét enkelt badekar eller har du en helt række, der skal sættes i stand.

Det hjælper dig jo ikke meget, så for at give dig et svar, der kommer lidt nærmere, kan vi fortælle, at prisen for reparation og maling af Jacuzzi/spabad som regel starter ved 6000kr + moms

Vil du kende den eksakte pris på lige præcis dit projekt, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Det er naturligvis gratis og uforpligtende at indhente et tilbud, og vi går meget gerne i dialog omkring dine tanker, ønsker og behov, ligesom vi hellere end gerne fortæller om de muligheder, emaljen også byder på. For eksempel renovering af brusenicher, brusekabiner, håndvaske, bordplader og fliser.

 

Ny jacuzzi på 4-6 timer

Der er mange gode fordele ved at renovere dit badeværelse med emalje. Først og fremmest prisen: Det er langt billigere end en traditionel renovering. Efter prisen må tiden siges at være den mest tungtvejende fordel: Ny Emalje kan give nyt liv til dit badekar eller spabad på kun 4 timer.

4-6 timer?

Ja!

Vi rengør, sliber og maler dit badekar i løbet af en halv arbejdsdag, og 24 timer efter, vi har afsluttet vores arbejde, kan du bruge badekarret igen. Du skal altså ikke have en skurvogn stående i haven, låne toilettet hos naboen og bo uden dit eget bad i flere uger; du kan bruge dit badeværelse nærmest med det samme.

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Sidder du tilbage med spørgsmål om maling eller reparation af badekar og spabade, vil du indhente et tilbud eller har du brug for at høre mere om dine muligheder, skal du endelig kontakte os.

Vi har altid tid til en snak, og vi glæder os til at fortælle, hvad vi kan gøre for dig og dit badeværelse.

 

GAMMELT TIL NYT PÅ 1 DAG – UNDGÅ EN DYR UDSKIFTNING AF JACUZZI/SPA!

PROFESSIONEL RE-EMALJERING AF ALLE TYPER SPABADE

| JERN | PVC | GLASFIBER | KERAMISK PORCELÆN |

3 års garanti

Klar til brug på 24 timer

Højkvalitets produkter & service

Hurtig opstart

Gammelt til nyt – Lav pris

Mange års erfaring

KENDER DU TIL NEDENSTÅENDE PROBLEMER MED JACUZZI?

Så kan vi hjælpe dig!

Slidtage

Farve ude af mode

Mug

Afskalning

Huller & ridser

Misfarvning

SÅDAN RENOVERER VI DIT JACUZZI/ SPABAD

PROCESSEN A-Z

Afdækning

Afkalkning

Rengøring

Reparation

Slibning

Rengøring & aftørring

2-3 lag grunder

3-4 lag emalje

Oprydning og rengøring

Ring og få et uforpligtende tilbud

Tlf: 60 52 66 88(Mandag-Søndag kl. 8-22)

Emaljereing af jacuzzi & spabade - Klik & læs mere detaljeret om processen

Emaljering af jacuzzi & spabade – Start til slut

Vi begynder naturligvis med at afdætte dele af badekaret som ikke skal have behandling, Blandingsbatteri, bundprop og omkringværende elementer og vægge.

Vi afkalker, affedter og rengørerbadekaret – porcelæn, glasfiber eller tidligere emaljeret badekar med Microclean ™.

Afhængigt af hvilken type af badekar og materiale, vil overfladen derefter være ætset eller slibes.

Såfremt dit badekar tidligere har været re-emaljeret skal den gamle belægning fjernes med manuel/fysisk kraft eller ved kemisk ætsning.

Når overfladen er blevet rengjort og ætset, reparerer vi overfladen efter behov med en special patenteret bindende filler.

Vi påfører her et patenteret hæftemiddel for at give den optimale vedhæftning til badekaret.

Til selve emaljereing af badekaret bruger vi en ultragrip lakering som har en ekstremt holdbart overflade – Med garanti!Denne toplak er internationalt førende i branchen og kendt for en god glans, høj slidstyrke og stærk finish.For et yderst holdbart akrylfinish brugervi et IsoFree system som er isocyanat-fri og er hurtigtørrende. IsoFree systemer er det foretrukne belægningssystem til professionelle badekarsmalere, der har overfølsomhed eller bekymring for isocyanater.Lakken fås i semi-glas og højglans

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

  Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik

  DETTE SPØRGER VORES KUNDER OFTEST OM

  Hvor lang tid holder den nye emalje?

  Vi giver 3 års fuld garanti på vores arbejde. Dvs. skulle emaljen imod alt forventning begynde at skalle af eller lign, så kommer vi naturligvis ud og reparerer det. Det sker meget sjælendt, om aldrig!  Vi bruger de bedste produkter på markedet og med vores professionelle behandling og din (Nemme) vedligeholdelse, holder emaljen i op til 20 år! – God fornøjelse 🙂

  Hvor lang tid tager det at få lagt en ny emalje?

  Hvor lang tid det tager afhænger naturligvis projektet. Men typisk imellem 4 til 6 timer. For eksempel tager det ca 4 timer at emaljere et badekar i almindelig stand.

  Vil en ny emalje se ud som om den er malet?

  Absolut ikke! En re-emaljeret overflade vil se ud som var den skinnende ny. Vi sprayer med en af markedets bedste spraypistoler som i kombination med brug af kvalitetsprodukter samt vores erfaring, giver et blankt og flot look, som købte du det fra nyt.

  Er der kraftig lugt ved udførelse af abejdet

  Vi er udstyret med et ventilationssytem som vil fjerne lugte som naturligt opstår i frobindelse med re-emaljeringsprocessen. I tilføjelse anvender vi en af markedet mest lugtfrie produkter, og evt. lugte vil forsvinde hurtigt efter vores arbejde er udført. Lugte burde forsvinde efter 20-60 minutte, afhængig af rummets ventilation og størrelsen af rummet.

  Hvorfor hyre en professional istedet for gør-det-selv?

  Det kan sammenlignes med at du vil male din bil selv – Ville du det? – Vores mange års erfaring og produkter af høj kvalitet er usammenlignelig. Det har taget flere års træning at opnå vores professionelle erfaring og viden. Gør det selv produkter holder i få år og det er hvis du gør arbejdet godt. Hos os får du med garanti høj kvalitet og et perfekt look.

  Skal jeg forberede noget før arbejdet påbegyndes?

  Vi vil venligst bede dig om at fjerne evt. krom dele og lign. som du alligevel har planer om at udskifte eller fjerne helt. Hvis de gamle dele skal blive siddende, så kan du blot lade disse blive siddende og vi sørger for at tape disse til så de er afdækket for emaljeringen. Venligst også sørg for at der er ryddet og tilgængeligt. Dvs. fjern evt. hylder, flasker, barberblade samt andre ting som måtte komme i vejen for emaljeringen, Tak.

  Er den nye emalje magen til den originale?

  Hvis nogen fortæller dig at en re-emaljering er det sammet som en emalje fra fabrikken, så taler de simpelthen ikke sandt. Processen fra fabrikken indebærer at produktet anbringes i en ovn som er over 1000 grader Celsious. Vi er et fremragende alternativ til at købe et nyt badekar eller nye fliser, som giver dig en skinnende og holdbar overflade som vil se ud som ny og holde mange mange år ud i tiden.

  Reparerer i sprækker, huller og ridser?

  Ja, vi reparerer slagskader, fliger, revner, huller og lign. på dit badekar eller håndvask og får det til at se ud som nyt igen. Hvis du blot har en reparation som skal laves, så kan vi i de fleste tilfælde tilbyde kun at pletreparere det skadede område.

  Hvilken del af badekaret bliver emaljeret?

  Vi spray emaljerer hele badekaret, indvendig og udvendig på tilgængelige flader. Der kan i nogle tilfælde være et badekar hvis side(r) står tæt op af en væg. I disse tilfælde vil vi spraye så langt øjet og arme rækker, og områder som ikke nås vil som oftest ikke kunne ses medmindre at man senere vælge at flytte badekaret til en anden lokation. Heudover med fritstående badekar, ønsker nogle selv at at male ydersiden af karet og sætte deres eget præg på det med en udvalgt farve. Derfor er det naturligvis også en mulighed at vi blot emaljerer indersiden af badekaret.

  Udfører i arbejde i hele landet?

  Det korte svar er umiddelbart NEJ. Vi udfører som udgangspunkt arbejde på hele sjælland

  Vi kan i tilfælde af større opgaver for feks. boligforeninger mv, dog godt udføre arbejde på fyn og i jylland efter nærmere aftale.