KONTAKT OS - MAN-SØN KL. 8-18 | RING - SMS - BOOK ET OPKALD | 60 52 66 88 info@ny-emalje.dk

Emaljering af badekar
&
jacuzzi/Spa

Som nyt igen med en re-emaljering

Undgå en dyr udskiftning!

Maling af fliser & klinker

Vi forvandler dine fliser

Der skal mere end en almindelig god opsparing til at betale for istandsættelsen af et badeværelse, og derfor lever mange danskere med det, de har. Herunder fliser med udefinerbare og ikke mindst umoderne farver, som gør det umuligt at skabe en rar og behagelig atmosfære på badeværelset, der går i spænd med den nordiske og lyse stil, de fleste omgiver sig med. Hos Ny Emalje kan vi gøre en ende på dine lidelser; vi kan forvandle dine fliser og give dem nyt liv i løbet af få timer – og det koster en brøkdel af prisen for en traditionel renovering med udskiftning af alle fliser.

Emalje er svaret

Arbejdet med at forvandle dine fliser, udføres med emalje, som er en maling, der hærder op og får ekstrem slidstyrke, høj rengøringsvenlighed og ikke mindst en suveræn modstandsdygtighed overfor skidt og snavs. Vil du høre mere om produktet, kan du med fordel kigge nedenfor, men du er også mere end velkommen til at give os et ring eller sende en mail. Vi glæder os til at komme i dialog med dig, så vi kan fortælle mere om det produkt, der med tiden er blevet vores hjertebarn: Emalje. Produktet der forvandler dine fliser; den rene magi på dit badeværelse.

Maling af fliser - Klik & Læs mere

Maling af fliser

 

Trænger dine fliser på badeværelset eller i køkkenet til en kærlig hånd? Med epoxymaling kan du male både væg- og gulvfliser, så rummet får et helt nyt liv. Malingen er slidstærk og modstandsdygtig overfor skidt og snavs, hygiejneniveauet er højt og du får naturligvis en vandtæt overflade.

Ny Emalje har gennem mange år renoveret badeværelser og fliser i danske hjem, og reemaljering er ikke bare en effektiv og holdbar teknik – det er også et prisvenligt alternativ til at rive det gamle badeværelse ned.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, når vi udfører et stykke arbejde, og det gælder på håndværksmæssig finish såvel som på materialer. Vores 2-komponent emaljemaling er et suverænt produkt, og du kan i virkeligheden istandsætte hele badeværelset med det stærke materiale; fra fliser og klinker til brusenicher, badekar og håndvaske.

Det er gratis og uforpligtende at indhente et tilbud, og vi løser din opgave, uanset om du er privat- eller erhvervskunde, ligesom vi varetager både små og store opgaver. Er du usikker på, om vi kan løse dit projekt, så giv os et kald eller send en mail; vi har altid tid til at gå i dialog.

 

Hvad er emalje?

Ordet “emalje” er blevet brugt i flæng gennem de seneste år, hvor det har vundet større og større popularitet hos danskerne, men de færreste er klar over, hvad det egentlig er. Skærer vi helt ind til benet, er emalje et stærkt bindemiddel, der bruges i både lim, maling, fugemasser og tætningsmaterialer, og det derfor et materiale, der aldrig står alene.

Emalje er en 2-komponents maling, hvor 2 substanser blandes sammen, og det er dét produkt, vi taler om, når vi henviser til re-emaljering her på siden. Vi bruger en 2-komponent emalje af urethan og aktryl. Produktet bliver især brugt i skibsindustrien og det er efter vores mening det bedste produkt på markedet. Vi har tidligere for mange år tilbage arbejde med epoxy, men fortrækker dette produkt vi bruger idag.  Malingen hærder ekstremt hårdt op, og derfor er slidstyrken exceptionel!.

Der er mange fordele ved ved vores 2-komponent emaljemaling, fx:

– Anvendelsesmulighederne er mange. Brug det på jern, glasfiber, porcelæn mm.

– Det kan males direkte ovenpå de fleste rengjorte overflader.

– Det er slidstærkt, langtidsholdbart og yderst modstandsdygtigt overfor vand og skidt.

– Emaljen er rengøringsvenlig

– Det giver et enkelt og stilrent udtryk, der passer godt til den skandinaviske indretning.

Hos Ny Emalje bruger vi udelukkende kvalitetsmaling, og vi er ikke bange for at give dig garanti på vores arbejde – så længe holder epoxymalingen nemlig snildt. Faktisk kan du forvente en levetid på helt op til 20 år.

 

Male eller skifte fliser?

De fleste, der er trætte af deres fliser, overvejer at skifte dem. Men det er en ressourcekrævende proces, der både koster tid, penge og ikke mindst mange kræfter. Der er altså flere gode grunde til at male fliserne med epoxy i stedet:

Først og fremmest er det billigere. I de fleste tilfælde vil der endda være en væsentlig forskel i prisen på at male og rive/bygge op, og de penge kunne du garanteret sagtens bruge andetsteds.

Dernæst er det hurtigere. En komplet udskiftning af fliser tager lang tid, kræver mange kræfter og så støver det uendelig meget, når de gamle fliser skal pilles ned og overskydende puds fjernes, inden væggen kan gøres klar til de nye fliser. Med en re-emaljering tager det typisk ikke mere end en enkelt dag, og vi gør desuden rent, når vi er færdige med vores arbejde.

Når vi lægger en ny emalje, så bruger vi en flot hvid emalje med højglans, så du får en skinnende og indbydende overflade igen.

 

Professionelle hænder eller gør-det-selv?

Er du typen, der godt kan lide at klare arbejdet selv, så overvejer du garanteret, om du ikke kan male fliserne uden hjælp fra en håndværker. Det er der ingenting i vejen for, men hos Ny Emalje anbefaler vi det ikke. Det kræver meget erfaring at arbejde med emalje, og hvis du vil have et professionelt, langtidsholdbart og flot finish, bør du altid overlade arbejdet til en professionel.

Hos Ny Emalje har vi mange års erfaring med re-emaljering af fliser, og vi løser din opgave, uanset om det handler om maling af fliser, badekar, vaske mm.  Vi dækker altid godt af, inden vi går i gang, ligesom vi rengør og sliber fliserne, inden vi maler. Faktisk er alt forarbejdet 95% af det hårde arbejde. De sidste 5% er her erfaring og teknik kommer ind ift at spray pålægge emaljen i flere tynde lag, så man opnår et stærkt og flot resultat.

Og vi rydder altid op efter os!

 

Hvad koster maling af fliser?

Alle opgaver er individuelle, og derfor vil vi helst høre om dine ønsker, inden vi giver dig en pris. Når det er sagt, kan vi fortælle, at prisen for maling af fliser varierer afhængig af bla. stand, men du er mere end velkommen til at ringe, hvis du vil nærmere den rette pris for dit projekt.

Når vi udarbejder et tilbud, kigger vi blandt andet på flisernes nuværende stand, arealets størrelse og opgavens omfang; har du en enkelt række med fliser, der skal males, eller handler det om et stort renoveringsprojekt med flere badeværelser, der skal sættes i stand fra ende til anden.

Vil du vide mere om mulighederne for at sætte dit badeværelse i stand med en ny emalje belægning, så tag gerne et kig rundt på siden her, hvor vi går i dybden med de forskellige muligheder, emaljering byder på.

 

Tilbud fra Ny Emalje

Overvejer du, om maling af fliser er noget for dig, skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi tager os tid til at gå i dialog, så du ved, hvad du kan forvente af vores arbejde, og vi udarbejder hellere end gerne et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Så længe du stadig er i overvejelsesfasen, kan du samtidig have i tankerne, at det ikke kun er dine fliser, vi kan male. Badekar, brusekabiner, brusenicher, badeværelsesgulve, håndvaske og mange andre ting på badeværelset, kan også renoveres, og vi varetager gerne hele processen fra start til slut.

Vi ved, at prisen har stor betydning for et renoveringsprojekt, og derfor sørger vi altid for, at vores tilbud er fuldt gennemsigtigt, så du ved præcis, hvad du betaler for, og hvor meget det koster, inden vi går i gang.

 

GAMMELT TIL NYT PÅ 1 DAG – UNDGÅ EN DYR NEDRIVNING AF FLISER & KLINKER!

PROFESSIONEL RE-EMALJERING AF ALLE TYPER BADEKAR

| JERN | PVC | GLASFIBER | KERAMISK PORCELÆN |

3 års garanti

Klar til brug på 24 timer

Højkvalitets produkter & service

Hurtig opstart

Gammelt til nyt – Lav pris

Mange års erfaring

KENDER DU TIL NEDENSTÅENDE PROBLEMER MED BADEKARET? – SÅ KAN VI HJÆLPE DIG!

Så kan vi hjælpe dig!

Slidtage

Farve ude af mode

Mug

Afskalning

Huller & ridser

Misfarvning

SÅDAN RENOVERER VI DINE FLISER & KLINKER

PROCESSEN A-Z

Afdækning

Afkalkning

Rengøring

Reparation

Slibning

Rengøring & aftørring

2-3 lag grunder

3-4 lag emalje

Oprydning og rengøring

Ring og få et uforpligtende tilbud

Tlf: 60 52 66 88(Mandag-Søndag kl. 8-22)

læs mere detaljeret om processen ved maling af fliser - klik & læs

Maling af fliser & klinker – Start til slut

Vi begynder naturligvis med at afdætte dele af badekaret som ikke skal have behandling, Blandingsbatteri, bundprop og omkringværende elementer og vægge.

Vi afkalker, affedter og rengørerbadekaret – porcelæn, glasfiber eller tidligere emaljeret badekar med Microclean ™.

Afhængigt af hvilken type af badekar og materiale, vil overfladen derefter være ætset eller slibes.

Såfremt dit badekar tidligere har været re-emaljeret skal den gamle belægning fjernes med manuel/fysisk kraft eller ved kemisk ætsning.

Når overfladen er blevet rengjort og ætset, reparerer vi overfladen efter behov med en special patenteret bindende filler.

Vi påfører her et patenteret hæftemiddel for at give den optimale vedhæftning til badekaret.

Til selve emaljereing af badekaret bruger vi en ultragrip lakering som har en ekstremt holdbart overflade – Med garanti!Denne toplak er internationalt førende i branchen og kendt for en god glans, høj slidstyrke og stærk finish.For et yderst holdbart akrylfinish brugervi et IsoFree system som er isocyanat-fri og er hurtigtørrende. IsoFree systemer er det foretrukne belægningssystem til professionelle badekarsmalere, der har overfølsomhed eller bekymring for isocyanater.Lakken fås i semi-glas og højglans

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

  Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik

  DETTE SPØRGER VORES KUNDER OFTEST OM

  Hvor lang tid holder den nye emalje?

  Vi giver 3 års fuld garanti på vores arbejde. Dvs. skulle emaljen imod alt forventning begynde at skalle af eller lign, så kommer vi naturligvis ud og reparerer det. Det sker meget sjælendt, om aldrig!  Vi bruger de bedste produkter på markedet og med vores professionelle behandling og din (Nemme) vedligeholdelse, holder emaljen i op til 20 år! – God fornøjelse 🙂

  Hvor lang tid tager det at få lagt en ny emalje?

  Hvor lang tid det tager afhænger naturligvis projektet. Men typisk imellem 4 til 6 timer. For eksempel tager det ca 4 timer at emaljere et badekar i almindelig stand.

  Vil en ny emalje se ud som om den er malet?

  Absolut ikke! En re-emaljeret overflade vil se ud som var den skinnende ny. Vi sprayer med en af markedets bedste spraypistoler som i kombination med brug af kvalitetsprodukter samt vores erfaring, giver et blankt og flot look, som købte du det fra nyt.

  Er der kraftig lugt ved udførelse af abejdet

  Vi er udstyret med et ventilationssytem som vil fjerne lugte som naturligt opstår i frobindelse med re-emaljeringsprocessen. I tilføjelse anvender vi en af markedet mest lugtfrie produkter, og evt. lugte vil forsvinde hurtigt efter vores arbejde er udført. Lugte burde forsvinde efter 20-60 minutte, afhængig af rummets ventilation og størrelsen af rummet.

  Hvorfor hyre en professional istedet for gør-det-selv?

  Det kan sammenlignes med at du vil male din bil selv – Ville du det? – Vores mange års erfaring og produkter af høj kvalitet er usammenlignelig. Det har taget flere års træning at opnå vores professionelle erfaring og viden. Gør det selv produkter holder i få år og det er hvis du gør arbejdet godt. Hos os får du med garanti høj kvalitet og et perfekt look.

  Skal jeg forberede noget før arbejdet påbegyndes?

  Vi vil venligst bede dig om at fjerne evt. krom dele og lign. som du alligevel har planer om at udskifte eller fjerne helt. Hvis de gamle dele skal blive siddende, så kan du blot lade disse blive siddende og vi sørger for at tape disse til så de er afdækket for emaljeringen. Venligst også sørg for at der er ryddet og tilgængeligt. Dvs. fjern evt. hylder, flasker, barberblade samt andre ting som måtte komme i vejen for emaljeringen, Tak.

  Er den nye emalje magen til den originale?

  Hvis nogen fortæller dig at en re-emaljering er det sammet som en emalje fra fabrikken, så taler de simpelthen ikke sandt. Processen fra fabrikken indebærer at produktet anbringes i en ovn som er over 1000 grader Celsious. Vi er et fremragende alternativ til at købe et nyt badekar eller nye fliser, som giver dig en skinnende og holdbar overflade som vil se ud som ny og holde mange mange år ud i tiden.

  Reparerer i sprækker, huller og ridser?

  Ja, vi reparerer slagskader, fliger, revner, huller og lign. på dit badekar eller håndvask og får det til at se ud som nyt igen. Hvis du blot har en reparation som skal laves, så kan vi i de fleste tilfælde tilbyde kun at pletreparere det skadede område.

  Hvilken del af badekaret bliver emaljeret?

  Vi spray emaljerer hele badekaret, indvendig og udvendig på tilgængelige flader. Der kan i nogle tilfælde være et badekar hvis side(r) står tæt op af en væg. I disse tilfælde vil vi spraye så langt øjet og arme rækker, og områder som ikke nås vil som oftest ikke kunne ses medmindre at man senere vælge at flytte badekaret til en anden lokation. Heudover med fritstående badekar, ønsker nogle selv at at male ydersiden af karet og sætte deres eget præg på det med en udvalgt farve. Derfor er det naturligvis også en mulighed at vi blot emaljerer indersiden af badekaret.

  Udfører i arbejde i hele landet?

  Det korte svar er umiddelbart NEJ. Vi udfører som udgangspunkt arbejde på hele sjælland

  Vi kan i tilfælde af større opgaver for feks. boligforeninger mv, dog godt udføre arbejde på fyn og i jylland efter nærmere aftale.