KONTAKT OS - MAN-SØN KL. 8-18 | RING - SMS - BOOK ET OPKALD | 60 52 66 88 info@ny-emalje.dk

Renovering af badekar

Lukker du øjnene, når du går ud på dit badeværelse, fordi badekarret er så slidt, beskidt og uhumsk, at du ikke længere kan holde ud at kigge på det? Fortvivl ikke – hos Ny Emalje er renovering af badekar vores spidskompetence, og vi har endnu ikke været ude for en opgave, vi ikke kunne løse. Vi reparerer skader og lægger en ny flot hvid glansfuld, rengøringsvenlig og beskyttende emalje.

Det er spild af tid at gå rundt og ærgre sig over et slidt badekar, når det med professionel hjælp kan renoveres i løbet af en dag, og til en overskuelig pris, en dyr udskiftning taget i betragtning. . Hos Ny Emalje har vi specialiseret os i at reparere badekar ved hjælp af pålægning af en ny emalje, og vi kan forlænge levetiden på dit badekar også, så du undgår en meget omkostelig udskiftning!

Under en renovering af badekar bruger vi udelukkende materialer og værktøj af bedste kvalitet, så vi kan efterlade et stykke arbejde, der til fulde lever op til dine forventninger. Vi emaljerer med en professionel sprøjtepistol, for at kunne pålægge flere tynde lag, som gør karret stærkere, og ikke mindst får dit badekar en ny glansfuld overflade. Når vi er færdige, vil dit badekar skinne og holde i mange mange år frem.

 

Renovering af badekar

Det arbejde, vi udfører, når vi sætter et badekar i stand, går også under navnet “re-emaljering,” og det skyldes den maling, vi arbejder med: Emalje. Processen er som nedenstående, og faktsik er det mest tidskrævende arbejde alt det forberedene arbejde før vi kan emaljere badekarret.

Følgende processer:

– Afdækning af vægge, gulve og elementer, der ikke skal males.

– Rengøring af badekarret med særlige produkter.

– Reparation og udbedring af ridser, huller og afskallende maling.

– Grunding af badekarret med et særligt hæftemiddel.

– Emaljering med kvalitetsemalje.

– Oprydning og rengøring.

Arbejdet er  typiskfuldført i løbet af 4-7 timer, Afhængig af karrets stand, og allerede efter ét døgn kan du igen bruge dit badekar.

 

Emalje – hvad er det?

Den maling vi bruger til renovering af badekar, er ikke en traditionel maling. Det er et 2-komponent, der består af akryl og urethan. det er et pridukt som faktisk er hårdere end epoxy, som du måske allerede har hørt om. Vi har mange års erfaring og for mange år tilbage valgte vi at gå væk fra epoxy, da akryl og urthan på så mange punkter er et bedre produkt til vådrum.

Emalje er en særlig type maling, der egner sig perfekt til vådrum, og der er mange fordele ved produktet:

– Det er ekstremt slidstærkt.

– Det har en lang levetid (op til 20 år).

– Det giver et unikt look til dit badeværelse.

– Det kan påføres direkte på beton, cement, porcelæn, fliser og træ.

– Det er yderst rengøringsvenligt.

Den eneste negative ting, vi kan komme i tanke om, er, at emalje ikke er et materiale, du bør kaste dig over på egen hånd; det kræver en vis erfaring at håndtere det hvis man vil opnå mange års varighed af arbejdet og ikke mindst et flot resultat.

Hos Ny Emalje giver vi 1-3 års garanti på vores arbejde, og det betyder, at vi kommer tilbage og reparerer igen, hvis emaljen mod forventning skulle løse sig fra overfladen. Det er gratis og helt uforpligtende at indhente et tilbud, og vi sørger for, at du kender alle udgifter forbundet med opgaven.

Vil du kende den eksakte pris på dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 60 52 66 88 eller på info@ny-emalje.dk – får du ikke fat i os i første omgang, vender vi tilbage i løbet af kort tid.

Summary
Renovering af badekar
Article Name
Renovering af badekar
Description
Professionel renovering af badekar, vaske mm. Reparation af huller, afslag, kalkaflejringer og slitage. UNDGÅ EN DYR UDSKIFTNING AF DIT BADEKAR!
Author
Publisher Name
Ny Emalje ApS
Publisher Logo