KONTAKT OS - MAN-SØN KL. 8-18 | RING - SMS - BOOK ET OPKALD | 60 52 66 88 info@ny-emalje.dk

Re-emaljering af badekar

Det er dyrt at udskifte et indbygningsbadekar. Der skal både vvs´er, maler og murer ind over, og derfor er der mange, der går udenom og i stedet affinder sig med det slidte look, der nu engang er. Men der findes en billig og effektiv løsning: Re-emaljering af badekar

Det er skønt at have et badekar, og særligt børnefamilier sætter pris på det store kar. Men der er ikke meget ved et badekar, der er i så dårlig stand, at du aldrig kunne drømme om at sætte dine fødder i det – og det er dyrt at skifte ud.

Vil du gerne have dit badekar i brug og gøre det til en væsentlig del af indretningen i badeværelset igen, så tilbyder vi at foretage en såkalde re-emaljering af dit badekar. Grundlæggende betyder det, at vi pålægger en ny holdbar og rengøringsvenlig overflade i badekarret.

Fordelen ved at renovere med emalje i badekar, fliser mv. er, at du ikke skal bruge penge på nye fliser, nyt badekar og håndværkere af alskens slags, men kan lade det hele være som det er og i stedet give det et tiltrængt pift med hvid emalje som holder i mange år frem.

 

Re-emaljering af badekar

Hverken begrebet “re-emaljering” eller ordet “emalje” er noget vi danskere kender meget til, men det gør vi hos Ny Emalje; faktisk er det vores spidskompetence og vi har mange års erfaring på fra indland og udland, og vi fortæller gerne vidt og bredt om fordelene ved re-emaljering af badekar.

Den emalje vi bruger, bruge også i skibsindustrien, og det er en 2-komponents maling, der består af akryl og urethan. Nogle bruger også det mere kendte epoxy, men det er alligevel ikke helt det samme: Det bruges blandt andet i industrien til biler, både, gulve og lignende – og så bruges det naturligvis på badeværelset – men det er hårdere, har længere levetid, lugter mindre og tørrer hurtigere end epoxy. Det ved vi fordi vi selv begynde med epoxy for over 15år tilbage, men idag bruger urthan og akryl da vi synes at det er et bedre produkt.

Når vi foretager en re-emaljering af badekar, så “maler” vi kort og godt karret med emalje, og det giver ikke bare en ekstremt slidstærk overflade, som er let at gøre rent – det giver også badekarret et nyt udseende. Netop fordi vi spray-emaljerer med spraypistol og lægger flere tynde lag, på samme vis som ved en autolakering, får man et stærkt og holdbart produkt og samtidig en flot blank overflade, som man ikke kan opnå på samme vis med rulle og pensel.

 

Re-emaljering for private og erhverv

Hos Ny Emalje håndterer vi alt fra et enkelt badekar hos en privat boligejer til vedligeholdelsesaftaler på hoteller og i boligselskaber.

Vi dækker hele sjælland.

 

Hvad koster en re-emaljering?

Det er svært at give en nøjagtig pris på re-emaljering af badekar, før vi kender den eksakte opgave og den nuværende stand på karret, men som udgangspunkt starter prisen ved 6500 kr. inkl. moms.

Vil du have et tilbud på emaljering af dit badekar, så er det gratis og uforpligtende, og du er velkommen til at kontakte os enten telefonisk på tlf. 60 52 66 88 eller via mail på info@ny-emalje.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden, og tilmed vedhæfte nogle billeder af dit badekar. Så kan vi bedre vurderer prisen på forhånd.

Summary
Re-emaljering af badekar
Article Name
Re-emaljering af badekar
Description
Det er dyrt at udskifte et indbygningsbadekar. Der skal både vvs´er, maler og murer ind over, og derfor er der mange, der går udenom og i stedet affinder sig med det slidte look, der nu engang er. Men der findes en billig og effektiv løsning: Re-emaljering af badekar
Author
Publisher Name
Ny Emalje ApS
Publisher Logo