KONTAKT OS - MAN-SØN KL. 8-18 | RING - SMS - BOOK ET OPKALD | 60 52 66 88 info@ny-emalje.dk

Nyt badekar på 4 timer

Har du et badekar, der skriger på lidt forkælelse? På en istandsættelse der får det til at skinne igen? Det kan lyde som en umulig opgave, men faktisk kan vi give dig et nyt badekar på 4 timer, med en emaljering af badekar.

Blev du fanget af overskriften? “Nyt badekar på 4 timer” – det kan da ikke være sandt. Eller hvad? Kan det lade sig gøre at få et helt nyt badekar på en halv arbejdsdag? Til en pris der er til at betale?

Det lyder for godt til at være sandt.

Men det er det ikke! Hos Ny-emalje har vi bla. specialiseret os i at renovere slidte, forsømte badekar, og i løbet af kun 4 timer “maler” vi dit badekar, så det bliver så godt som nyt.

Okay… Et helt nyt badekar får du ikke. Men du vil knap kunne se forskel, når vi har færdiggjort vores arbejde.

Lad os dykke lidt ned i processen; først med en gennemgang af teknikken og efterfølgende en beskrivelse af arbejdet fra A-Z.

 

Nyt badekar på 4 timer

Maling af badekar

Når vi bruger anførselstegn i sætningen ” (…) “maler” vi dit badekar”, skyldes det, at “male” ikke er den helt korrekte beskrivelse – det er bare den, der er lettest at forstå. I virkeligheden udfører vi en emaljering af dit badekar; en teknik der er brugt verden over af professionelle.

Emalje er en hård og tynd glasur, der bruges til at beskytte og forstærke overfladen på blandt andet porcelæn, metal og glas – og som man altså bruger til renovering af badekar. Produktet går også under navnet “epoxy,” og det er en 2-komponents maling, som består af maling og en hærdende substans, der tilsammen giver en yderst slidstærk og vandtæt overflade.

Vi kan blande emaljen i en bred palette af forskellige hvide toner; Ønsker en større helhed på badeværelset, er der flere elementer, der kan sættes i stand med en ny emalje.

 

Processen fra A-Z

At renovere et badekar er en proces, der kræver teknik og finesse; og det har vi naturligvis.

Som udgangspunkt kommer vi hjem til dig fra morgenstunden af, men vi bestræber os på at være fleksible i forhold til mødetidspunktet, da vi ved, at det kan være svært at få kalenderen til at gå op i en travl hverdag.

Når først vi er blevet lukket ind på dit badeværelse, ser processen nogenlunde således ud:

– Afdækning. Vi sørger for at dække godt af omkring dit badekar, så du ikke får emaljestænk på gulv eller vægge, og samtidig afdækker vi elementer som blandingsbatteri og bundprop, der ikke skal males.

– Rengøring. Når vi rengør badekarret afkalker og affedter vi med særlige produkter fra Microclean, der efterlader et rent badekar; klar til vores arbejde.

– Reparation og udbedring. Hvis dit badekar tidligere har fået en emaljering, skal den gamle belægning fjernes ved fysisk kraft eller ved kemisk ætsning. Herefter reparerer vi overfladen med en specialpatenteret, bindende filler.

– Slibning. Vi sliber badekarret, inden emaljen påføres – det giver en jævn og glat overflade.

– 2-3 lag grunder. Badekarret grundes med et patenteret hæftemiddel, så emaljen kan fæstne og dække overfladen.

– 3-4 lag emalje. I den sidste del af processen giver vi badekarret emalje, og her får det som regel 3-4 gange afhængig af karrets stand. Vi arbejder udelukkende med ultragrip-lakering, der har en ekstremt holdbar overflade.

– Oprydning og rengøring. Når vi er færdige med vores arbejde, rydder vi op og gør rent, så dit badeværelse ser ud som det gjorde, da vi kom.

Samlet set tager det ca. 4 timer at give dig et nyt badekar, og allerede 24 timer efter kan du bruge det igen.

 

“Er det dyrt at renovere et badekar?”

Når vi fortæller om konceptet “nyt badekar på 4 timer,” mødes vi altid af det samme spørgsmål: Er det ikke dyrt at renovere et badekar? Alt er jo relativt, og hvad der er dyrt for den ene, kan være billigt for den anden.

Som udgangspunkt starter prisen ved 4.500,- for maling af badekar, men der kan være forskellige faktorer, der spiller ind. Er du interesseret i at vide, hvad det koster for lige præcis dit badekar, skal du endelig kontakte os. Det er både gratis og uforpligtende, og vi er yderst venlige at tale med :-).

 

Velegnet til hele badeværelset

Er det ikke kun dit badekar, der trænger til en kærlig hånd, så er der mange muligheder med emalje. Vi kan “male” dine fliser, dit badeværelsesgulv eller din brusekabine, ligesom både bordplader og porcelænsvaske kan få en tur. Det betyder, at du kan sætte hele dit badeværelse i stand med emalje og på den måde skabe en rød tråd i indretningen.

Er du i tvivl, introducerer vi dig gerne til de forskellige muligheder. Ofte vil det være både billigere, hurtigere og lettere at sætte badeværelset i stand med emalje fremfor at skifte både fliser, badekar, armaturer, bordplader og håndvaske.

Og der er mange fordele ved emalje:

– Det er ekstremt slidstærkt og langtidsholdbart, så du skal ikke tænke på dit badeværelse i mange år frem.

– Det giver et unikt og anderledes look, som du ikke finder hos hvem som helst.

– Du kan vælge mellem en bred palette af farver, så du kan give badeværelset dit helt eget personlige touch.

– Det kan påføres direkte på beton, cement, porcelæn, fliser og træ, så du sparer både tid og kræfter på istandsættelsen.

– Det er et meget rengøringsvenligt produkt, så du kan holde det flot i mange år med almindelige husholdningsprodukter.

Nu tænker du måske, at vi smører lidt tykt på, når vi taler så varmt om emalje, men faktisk er vi så stolte af vores produkter, at vi giver dig 3 års garanti på arbejdet. Levetiden på din emaljering er mellem 10-20 år, hvis du passer det efter forskrifterne.

Kan du gøre det selv?

Maling og emaljering af badekar på 4 timerHvis du er lidt ferm på fingrene og vant til gør-det-selv-projekter, så overvejer du nok allerede, om du selv kan give badekarret en gang emalje. Og jo, det kan du sagtens… men det er ikke noget, vi anbefaler. Vi kommer ofte ud til gør-det-selv projekter, hvor malingen skaller af efter kort tid, og desuden vil du aldrig selv kunne opnå en glat, skinnende og langtidsholbar overflade på badekaret, med et gør-det-selv kit. Vi er ihvertflad aldrig stødt på det.

Emalje er en svær størrelse at arbejde med, og det kræver både viden og teknik at blande produktet efter de rette forhold, ligesom det er nødvendigt med professionelt værktøj for et ensartet og professionelt udseende. Vi har rutinen til at give dig et nyt badekar på 4 timer, eller ihvertfald så godt som nyt.

Læs mere om emaljering af badekar

 

Summary
Maling af badekar på 4 timer
Article Name
Maling af badekar på 4 timer
Description
Hos Ny Emalje ApS specialiserer vi os i emaljering af Badekar, vaske, fliver mv. Vi "maler" dit gamle slidte badekar og du får et "nyt" badekar på 4 timer.
Author
Publisher Name
Ny Emalje ApS
Publisher Logo