KONTAKT OS - MAN-SØN KL. 8-18 | RING - SMS - BOOK ET OPKALD | 60 52 66 88 info@ny-emalje.dk

Ny Emalje Badekar – Pris

Har du et badekar, der trænger til en kærlig hånd? Driver du et hotel eller et boligselskab, hvor badeværelserne skal vedligeholdes og males, så de altid er præsentable? Hos Ny Emalje arbejder vi med emaljering af badekar, håndvaske og fliser i private hjem såvel som hos erhvervsvirksomheder og boligselskaber. 

Ordet “emaljering” bruges ikke ofte i det danske sprog, men det dækker over det arbejde, vi udfører, når vi giver et badekar ny emalje; vi maler det ganske enkelt med en maling, der går under navnet “emalje”. Emaljen består af akryl og urethan, og de fleste danskere kender produktet under det mere folkekære navn epoxy.

Emalje er et slidstærkt og vandtæt materiale, der kan påføres badekarret med spraypistol. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer og -værktøj, og derfor vil et renoveret badekar ikke se ud som om det er malet – det ser bare skinnende nyt ud.

Hos Ny Emalje giver vi tre års fuld garanti på vores arbejde, og det betyder, at hvis emaljen – mod forventning – skulle begynde at skalle af, så komme vi selvfølgelig og reparerer på ny. Samtidig giver vi en udførlig vejledning til det løbende vedligehold, og hvis du følger den, holder emaljen i  +15år.

 

Ny emalje på badekar – pris?

De fleste, der står overfor en renoveringsopgave, vil naturligvis gerne kende prisen på forhånd, og vi ville ønske, vi kunne give dig den med det samme her på siden. Det kan vi desværre ikke; prisen for en re-emaljering af badekar varierer fra opgave til opgave.

Det vi blandt andet kigge på, når vi skal udarbejde et tilbud, er:

– Handler det om ét eller flere badekar?

– Hvor slidt er badekarret?

– Hvor mange skader skal repareres

– Inkluderer opgaven andre elementer?

– Har du brug for løbende vedligehold?

Vores pris for ny emalje på et badekar starter ved 5.250 kr. ex. moms, men de forskellige faktorer kan hurtigt påvirke prisen, og derfor anbefaler vi altid, at du indhenter et gratis og uforpligtende tilbud. Det gør du ved at ringe på tlf. 50 24 18 10 eller ved at sende en mail på info@ny-emalje.dk – og vi vender naturligvis tilbage så hurtigt som muligt.

Vi har base i København, men på grund af den store efterspørgsel på vores ydelser har vi valgt at dække hele Danmark såvel som Sydsverige (Skåne). Dog gælder det, at der kommer ekstraudgifter til kørsel over 1 time, ekstra brændsel samt evt. brobetaling.

 

Vedligeholdelsesaftaler til erhvervskunder

Står du for vedligeholdelsen på et hotel eller i et boligselskab, tilbyder Ny Emalje at overtage nogle af de mere krævende opgaver på badeværelset. Vi håndterer alle elementer fra fliser og badekar til håndvaske og brusekabiner, så de altid er præsentable, og vi udarbejder naturligvis et tilbud og en aftale, der stemmer overens med jeres behov.

Arbejder du som håndværker eller entreprenør hos en kunde, og kan du se, at en emaljering ville være en god løsning, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en skarp og konkurrencedygtig pris. Vi varetager hele opgaven fra den indledende rengøring til efterfølgende oprydning, så du skal ikke selv bekymre dig om noget.

Summary
Ny emalje Badekar - Pris
Article Name
Ny emalje Badekar - Pris
Description
Ny Emalje Badekar - PRIS | Få en prisindikation og et bindende tilbud på emaljering af badekar, vask og fliser.
Author