KONTAKT OS - MAN-SØN KL. 8-18 | RING - SMS - BOOK ET OPKALD | 60 52 66 88 info@ny-emalje.dk

Koldemaljering af badekar

Trænger dit gamle badekar til en udskiftning, men er du lidt loren ved de mange penge, det koster? – hvorfor så ikke overveje en renovering i stedet? Ny Emalje udfører koldemaljering af badekar også kendt som “Re-emaljering af badekar“, og det efterlader dit kar skinnende flot og rengøringsvenligt igen.

“Koldemaljering?” tænker du nok – det er ikke et ord, der bruges ofte blandt det danske folk. Hos Ny Emalje er det derimod et tilbagevendende begreb, og det skyldes, at vi er specialister i lige netop dét: Koldemaljering af badekar som også er defineret som “re-emaljering af badekar” samt “Emaljering af badekar”…. kort sagt……ny emaljevoerflade i badekarret.

Hvis dit badekar er slidt ned, beskidt, skæmmet af afskallet maling eller noget helt fjerde, der gør det nærmest ubrugeligt, så kan det løses med en renovering – og det er ofte et meget billigere alternativ end at skulle købe nyt, afinstallere og re-installere med en vv´ser og murer indvolveret.

I løbet af en enkelt arbejdsdag sætter vi nemlig dit gamle badekar i stand, og allerede 24 timer efter endt arbejde kan du igen bruge karret og nyde godt af den skinnende flotte hvide og rengøringsvenlige overflade.

 

Hvad er koldemaljering af badekar?

En koldemaljering af badekar er pålægning af en ny emaljeoverflade. Det er i bund og grund en renovering af dit badekar med en maling specielt til formålet. Ikke en hvilken som helst maling. Vi bruger Et 2-komposit der består af akryl og urethan, som er brugt i skibsindustrien og lavet til at modstå vand. Fordelen ved dette produkt, i modsætning til feks. epoxy, som nogle også bruger, er at vores produkt rent faktisk er hårdere end epoxy og så er det ikke lige så “skrapt” som epoxy.

Ved hjælp af en sprøjtepistol lakerer vi ,faktisk på samme vis som ved en autolakering, dit badekar på ny. Du får 3 års garanti på vores arbejde, og hvis du efterfølgende behandler dit badekar efter forskrifterne, kan du forvente en levetid på 10-20 år, før det igen bliver nødvendigt med en koldemaljering.

Der er mange fordele forbundet med en renovering af dit badekar, fx:

– Det er langt billigere og hurtigere end en udskiftning.

– Du undgår byggerod og et væld af håndværkere.

– Elementer som håndvask, klinker/fliser og brusekabine kan få samme behandling.

Vi kan ikke give dig den eksakte pris på en koldemaljering af badekar på siden her da prisen aghænger af flere faktorer, såsom hvor i landet du befinder dig samt karrets stand, men du er velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Vores hovedsæde ligger i København, og vi oopererer til dagligt på hele sjælland og kan ved større opgaver for boligselskaber også udføre arbejde i resten af Danmark.

 

Private boligejere, boligselskaber og erhvervsvirksomheder

Uanset om badekarret står i din private bolig, om du repræsenterer et boligselskab eller om du driver et hotel, kan du få hjælp til renovering og vedligeholdelse af badekar og badeværelser generelt hos Ny Emalje. Vi sammensætter et tilbud og et løbende program, der stemmer overens med dine behov, og vi møder altid med et smil på læben – klar til at løse din opgave.

Løsningen med koldemaljering er ikke kun aktuel i forbindelse med renovering af badekar. Den kan også bruges til at renovere håndvaske, fliser, gulve  og brusekabiner; den eneste forskel er måden, vi arbejder på. Ved gulve ruller vi emaljen på, mens vi sprøjter malingen på, når der er tale om badekar, håndvaske og fliser.

Vil du have et tilbud, så kontakt os på tlf. 60 52 66 88 eller send en mail, gerne med et par billeder af dit badekar eller hvad det måtte være, på info@ny-emalje.dk – vi vender tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.

Summary
Koldemaljering af badekar
Article Name
Koldemaljering af badekar
Description
Trænger dit gamle badekar til en udskiftning, men det bliver for dyrt? - Så kan du overveje en koldemaljering af badekarret i stedet. Vi udfører koldemaljering af badekar, og det efterlader dit kar skinnende flot og rengøringsvenligt igen.
Author
Publisher Name
Ny Emalje ApS
Publisher Logo