60 68 20 22 info@ny-emalje.dk

Privatlivs- og cookiepolitik

På denne side kan du læse og orientere dig i den gældende privatlivspolitik samt cookie-politik for eBoligadvokats website: www.ny-emalje.dk

 

Privatlivspolitik

I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan Ny Emalje (“Ny Emalje” eller ”vi”) indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder på hjemmesiden.

 

1. Indsamling af personoplysninger

Vi informerer dig altid, før vi indsamler dine personoplysninger. Vi indsamler fx følgende personoplysninger om dig: navn, e-mailadresse samt evt. telefonnummer i forbindelse med tilmeldinger til arrangementer eller nyhedsbreve.

Bemærk, at visse personoplysninger er nødvendige at indsamle for, at du kan anvende hjemmesidens funktioner. Det vil fremgå af de relevante formularer, om afgivelse af personoplysningerne er obligatorisk eller valgfri. Hvis afgivelse af personoplysningerne er obligatorisk ved fx udfyldelse af vores kontaktformular, vil du skulle accepterer privatlivspolitien ved afkrysning inden formularen med dine personlige oplysninger kan sendes afsted til os. Hvis du vælger ikke at acceptere denne, så vil vi ikke kunne modtage din henvendelse og besvare dig.

Hvis du afgiver personoplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra disse personer til afgivelse af oplysningerne.

 

2. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de funktioner og formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi er berettigede eller forpligtede til det efter lovgivningen.

På eboligadvokats website indsamler vi navne og email-adresser til brug for tilmelding og udsendelse af nyhedsbreve. Vi indsamler desuden navne, e-mail-adresser og telefonnummer i forbindelse med at du kliver klient hos os. Persondata deles ikke med tredjepart og anvendes udelukkende til de formål der oplyses om i forbindelse med tilmelding. Er du klient vil du modtage en specifik og mere detaljeret oplysning for brugen og opbevaring af dine personligeoplyninger som afgives i forbindelsen med at hjælpe dig i din sag.

 

Cookies

Vi bruger cookies på vores hjemmeside.

Behandling af personoplysninger, som vi indsamler gennem cookies, er baseret på dit samtykke. Du kan læse mere om vilkårene for afgivelse af samtykke i afsnit 3 nedenfor.

 

3. Samtykke

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, jf. afsnit 2 ovenfor.

Vær opmærksom på, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os (se kontaktoplysninger i afsnit 8 nedenfor).

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan du muligvis ikke fuldt ud benytter de funktioner, som vi tilbyder på vores hjemmeside.

 

4. Sikkerhed

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Dermed gør vi vores bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet.

 

5. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Derudover har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du velkommen til at kontakte os (se kontaktoplysninger i afsnit 8 nedenfor).

I forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder, beder vi dig give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning. Vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt og senest inden for en måned.

 

6. Klage over behandling af dine personoplysninger samt kontaktoplysninger på den ansvarlige derfor.

Du kan kontakte Blake Hite.

Ny Emalje ApS

Frederikssundsvej 74 D, 2 th

2400 Københaven NV

Cvr: 39 88 68 63

Telefon: 60 68 20 22

E-mail: info@ny-emalje.dk

 

Du kan også indgive en klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk

 

7. Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger. Når du besøger en tredjeparts hjemmeside, bør du læse hjemmesideejerens privatlivspolitik og andre relevante politikker.

 

8. Ændringer af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

 

9. Kontakt

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, berigtiger eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os som angivet nedenfor:

Ny Emalje ApS

Frederikssundsvej 74 D, 2 th

2400 Københaven NV

Cvr: 39 88 68 63

Telefon: 60 68 20 22

E-mail: info@ny-emalje.dk

Privatlivspolitikken er senest opdateret 22.10.2018

 

Cookiepolitik

 

1. Ejeroplysninger

Ny Emalje ApS

Frederikssundsvej 74 D, 2 th

2400 Københaven NV

Cvr: 39 88 68 63

Telefon: 60 68 20 22

E-mail: info@ny-emalje.dk

 

2. Hvad er en cookie?

Cookies anvendes i dag i forbindelse med stort set alle hjemmesider og er i mange tilfælde nødvendige for at levere services på hjemmesiden.

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på brugerens IT-udstyr (PC, tablet, smartphone e.l.), så udstyret kan genkendes. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og til optimering af sidens indhold. En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle oplysninger fra brugerens computer eller sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte tredjeparter) end den, som står i adresselinjen (URL’en) i browseren. Det kan være almindeligt indhold, men også f.eks. analyseværktøjer eller indlejrede kommentarfelter. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter, end den som ejer hjemmesiden.

Nogle cookies gemmes kun på brugerens IT-udstyr, så længe brugeren har sin browser åben (sessionscookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistente cookies). Når brugeren gen-besøger en hjemmeside, vil sessions-cookies blive sat på ny, mens persistente cookies typisk fornyes.

 

3. Cookies på www.ny-emalje.dk

 

3.1 Funktionelle cookies

På Ny Emaljes website anvendes cookies for at få hjemmesiden til at fungere. Det kan fx være en cookie der registrerer og husker hvilke sider som du har besøgt eller husker og udfylder søgefelter automatisk.

Vi anvender også visse funktionelle cookies fra 3. part: Feks Google Analytics samt Zopim chat modul.

Plug-ins til sociale medier giver mulighed for enten at dele indholdet af en hjemmeside eller ‘like’ indholdet på et socialt medie. Hos eboligadvokat er det fx tilfældet på vores blogindlæg hvor man kan “like” et indlæg direkte på Facebook.

 

3.2 Cookies til analyseformål

På Ny Emaljes website samt evt. tilknyttede underdomæner bruger vi cookies til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt gennem tjenesten Google Analytics. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

 

3.3 Cookies til markedsføring

Vi benytter potentielt set cookies til at målrette vores digitale annoncering via Google og Facebook (samt hertil knyttede platforme såsom YouTube og Instagram)

4. Hvordan fjernes/undgås cookies?

Du kan når som helst se hvilke cookies som du har accepteret samt altid fjerne disse cookies på vores hjemmeside www.ny-emalje.dk, på tandhjulet nederst i venstre hjørne.

Alternativt kan man også altid fjerne dem via din browser. Det afhænger dog af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der Anvendes cookies.

Hvis du anvender en PC, kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].
Hvis det ikke virker, eller hvis du eksempelvis anvender en MAC, skal du klikke på linket ved den browser, som du anvender:
  • Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Opera
  • Safari
  • Flash cookies

5. Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider er forpligtede til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens IT-udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr” (i daglig tale cookiebekendtgørelsen) samt vejledningen hertil.

 

6. Har du spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til vores brug af cookies, er du velkommen til at kontakte os på info@ny-emalje.dk

 

Cookiepolitikken er opdateret 22.10.2018