KONTAKT OS - MAN-SØN KL. 8-18 | RING - SMS - BOOK ET OPKALD | 60 52 66 88 info@ny-emalje.dk

Emaljering af badekar
&
jacuzzi/Spa

Som nyt igen med en re-emaljering

Undgå en dyr udskiftning!

Maling af borplade

Maling af bordplader; enkelt, effektivt og billigt

Har du et badeværelse, hvor bordpladen har set bedre dage? Hos Ny Emalje maler vi din bordplade med epoxy, så den bliver så god som ny – og det er både enkelt, hurtigt og billigt. Langt billigere end af købe og installere en ny bordplade. Arbejdet udfører vi med præcision ned til mindste detalje, og det kan vi gøre, fordi vi har et indgående kendskab til teknikken og de muligheder, epoxymaling byder på, på samme vis som ved emaljering af badekar. Vi har brugt mange år på at findpudse vores arbejde, og vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller finish. Med vores hjælp bliver din bordplade så god som ny.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud

Prisen varierer fra opgave til opgave, men du er meget velkommen til at læse med her på siden, hvis du vil have et større indblik i mulighederne og de faktorer, vi tager udgangspunkt i, når vi udregner din pris. Det er naturligvis gratis og uforpligtende at indhente et tilbud, og vi sørger altid for gennemsigtighed og overskuelighed; du skal vide præcis, hvor meget du skal betale, hvad du betaler for og hvornår du skal betale. Her kommer ingen skjulte gebyrer eller pludselige ekstraomkostninger, og vi forlader ikke matriklen, før du er helt tilfreds med vores arbejde. Din tilfredshed er vores levebrød.

Maling af bordplader - Klik & Læs mere

GAMMELT TIL NYT PÅ 1 DAG – UNDGÅ EN DYR UDSKIFTNING AF BADEKARET!

PROFESSIONEL RE-EMALJERING AF ALLE TYPER BADEKAR

| JERN | PVC | GLASFIBER | KERAMISK PORCELÆN |

3 års garanti

Klar til brug på 24 timer

Højkvalitets produkter & service

Hurtig opstart

Gammelt til nyt – Lav pris

Mange års erfaring

KENDER DU TIL NEDENSTÅENDE PROBLEMER MED BADEKARET?

Så kan vi hjælpe dig!

Slidtage

Farve ude af mode

Mug

Afskalning

Huller & ridser

Misfarvning

SÅDAN RENOVERER VI DIN BORDPLADE

PROCESSEN A-Z

3-4 lag emalje

Afdækning

2-3 lag grunder

Rengøring

Reparation

Oprydning og rengøring

Afkalkning

Slibning

Ring og få et uforpligtende tilbud

Tlf: 60 52 66 88

(Mandag-Søndag kl. 8-18)

Klik & læs mere detaljeret om processen

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

  Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik

  DETTE SPØRGER VORES KUNDER OFTEST OM

  Hvor lang tid holder den nye emalje?

  Vi giver 3 års fuld garanti på vores arbejde. Dvs. skulle emaljen imod alt forventning begynde at skalle af eller lign, så kommer vi naturligvis ud og reparerer det. Det sker meget sjælendt, om aldrig!  Vi bruger de bedste produkter på markedet og med vores professionelle behandling og din (Nemme) vedligeholdelse, holder emaljen i op til 20 år! – God fornøjelse 🙂

  Hvor lang tid tager det at få lagt en ny emalje?

  Hvor lang tid det tager afhænger naturligvis projektet. Men typisk imellem 4 til 6 timer. For eksempel tager det ca 4 timer at emaljere et badekar i almindelig stand.

  Vil en ny emalje se ud som om den er malet?

  Absolut ikke! En re-emaljeret overflade vil se ud som var den skinnende ny. Vi sprayer med en af markedets bedste spraypistoler som i kombination med brug af kvalitetsprodukter samt vores erfaring, giver et blankt og flot look, som købte du det fra nyt.

  Er der kraftig lugt ved udførelse af abejdet

  Vi er udstyret med et ventilationssytem som vil fjerne lugte som naturligt opstår i frobindelse med re-emaljeringsprocessen. I tilføjelse anvender vi en af markedet mest lugtfrie produkter, og evt. lugte vil forsvinde hurtigt efter vores arbejde er udført. Lugte burde forsvinde efter 20-60 minutte, afhængig af rummets ventilation og størrelsen af rummet.

  Hvorfor hyre en professional istedet for gør-det-selv?

  Det kan sammenlignes med at du vil male din bil selv – Ville du det? – Vores mange års erfaring og produkter af høj kvalitet er usammenlignelig. Det har taget flere års træning at opnå vores professionelle erfaring og viden. Gør det selv produkter holder i få år og det er hvis du gør arbejdet godt. Hos os får du med garanti høj kvalitet og et perfekt look.

  Skal jeg forberede noget før arbejdet påbegyndes?

  Vi vil venligst bede dig om at fjerne evt. krom dele og lign. som du alligevel har planer om at udskifte eller fjerne helt. Hvis de gamle dele skal blive siddende, så kan du blot lade disse blive siddende og vi sørger for at tape disse til så de er afdækket for emaljeringen. Venligst også sørg for at der er ryddet og tilgængeligt. Dvs. fjern evt. hylder, flasker, barberblade samt andre ting som måtte komme i vejen for emaljeringen, Tak.

  Er den nye emalje magen til den originale?

  Hvis nogen fortæller dig at en re-emaljering er det sammet som en emalje fra fabrikken, så taler de simpelthen ikke sandt. Processen fra fabrikken indebærer at produktet anbringes i en ovn som er over 1000 grader Celsious. Vi er et fremragende alternativ til at købe et nyt badekar eller nye fliser, som giver dig en skinnende og holdbar overflade som vil se ud som ny og holde mange mange år ud i tiden.

  Reparerer i sprækker, huller og ridser?

  Ja, vi reparerer slagskader, fliger, revner, huller og lign. på dit badekar eller håndvask og får det til at se ud som nyt igen. Hvis du blot har en reparation som skal laves, så kan vi i de fleste tilfælde tilbyde kun at pletreparere det skadede område.

  Hvilken del af badekaret bliver emaljeret?

  Vi spray emaljerer hele badekaret, indvendig og udvendig på tilgængelige flader. Der kan i nogle tilfælde være et badekar hvis side(r) står tæt op af en væg. I disse tilfælde vil vi spraye så langt øjet og arme rækker, og områder som ikke nås vil som oftest ikke kunne ses medmindre at man senere vælge at flytte badekaret til en anden lokation. Heudover med fritstående badekar, ønsker nogle selv at at male ydersiden af karet og sætte deres eget præg på det med en udvalgt farve. Derfor er det naturligvis også en mulighed at vi blot emaljerer indersiden af badekaret.

  Udfører i arbejde i hele landet?

  Det korte svar er JA. Vi udfører arbejde i hele Danmark og i sydsverige (Skåne)

  Da der er, og stadig kommer mere efterspørgsel på vores ydelser, arbejder vi i hele Danmark samt i sydsverige (Skåne). Men da vi har base i København, vil der tilkomme ekstra udgifter til kørsel over 1 time, ekstra brændsel samt evt. brobetaling. Dette afstemmer vi naturligvis på forhånd, før opgaven påbegyndes.