KONTAKT OS - MAN-SØN KL. 8-18 | RING - SMS - BOOK ET OPKALD | 60 52 66 88 info@ny-emalje.dk

Emaljering af badekar
&
jacuzzi/Spa

Som nyt igen med en re-emaljering

Undgå en dyr udskiftning!

Maling af badeværelsesgulv

Fliser & klinker

Giv gulvet en overhaling

Gulvet er det mest dominerende element i indretningen, og det gælder også, når det kommer til dit badeværelse. Er det slidt, har det de forkerte farver eller fungerer det bare ikke sammen med resten af inventaret, så er det nærmest umuligt at skabe en helhed i rummet. Den gode stemning udebliver. Men det kan du ændre ved at give badeværelsesgulvet en overhaling med emalje – eller epoxy som det også kaldes. Det er en enkel og effektiv teknik, og det er langt billigere end af skifte hele gulvet – og så giver det dig i øvrigt muligheden for at vælge blandt alle regnbuens farver, så du kan gå amok i et farveorgie, hvis du ønsker det.

Præcision og detaljer

Det er fristende at kaste sig over malingen selv, men det kræver stor præcision og fornemmelse for detaljer at skabe et tilfredsstillende resultat. Det kan vi hos Ny Emalje, og det skyldes vores mangeårige erfaring med teknikken. Vil du vide mere om dine muligheder i forbindelse med istandsættelsen af dine badeværelsesgulve, så tag et kig nedenfor eller giv os et ring. Vi tager os den nødvendige tid til at tale om dine ønsker, så vi kan udarbejde et specifikt tilbud til dig – et tilbud der naturligvis ikke forhøjes af pludselige ekstraomkostninger eller skjulte gebyrer undervejs.

Maling af badeværelsesgulv - Klik & Læs mere

Maling af badeværelsesgulv

 

Har dit badeværelsesgulv brug for en kærlig hånd? Det er en lang, krævende og dyr proces at fjerne det gamle gulv og lægge et nyt, men hos Ny Emalje har vi en løsning: maling med epoxy.

Dit badeværelse er et såkaldt vådrum, og det betyder, at du skal tage højde for en lang række krav, hvis du ønsker at lægge nyt gulv. Det kan være både svært og uoverskueligt, og derfor lader mange være.

Og sikke en skam!

Et badeværelsesgulv, der trænger til en opfriskning, tager charmen ud af rummet, og den afslappende velværestemning, der hører til på badeværelset, kan være svær at skabe. Så hvorfor ikke male gulvet?

Med epoxymaling kan vi give dit badeværelsesgulv en overhaling i løbet af få timer. Du får ikke bare et skinnende nyt gulv, du får også høj slidstyrke og stor rengøringsvenlighed. Og malingen er naturligvis 100{42c0821679d7ae995536a3e8a358733d20893928a31eb6e46a8619d9f8bdfab1} vandtæt og egnet til vådrum.

Ny Emalje maler gulve for både privat- og erhvervskunder, og uanset størrelsen på opgaven, garanterer vi et gennemført og professionelt resultat, som du kan nyde i mange år frem. Faktisk er levetiden helt op til 10-20 år, hvis du passer godt på gulvet – og af os får du 5 års garanti.

 

Epoxymaling – hvad er det?

Epoxymaling – eller emalje som det også kaldes – har tidligere været kendt fra industrien, hvor materialet er blevet brugt til at skabe yderst slidstærke industrigulve. Med tiden har epoxy fundet vej til private boliger, institutioner, kontorbygninger og lignende, og det skyldes ganske enkelt de mange fordele:

– Epoxy kan bruges på materialer som beton, cement, fliser og træ.

– Som regel kan epoxy males direkte på den eksisterende overflade.

– Epoxy er slidstærkt, langtidsholdbart og modstandsdygtigt overfor skidt.

– Epoxygulve kan rengøres med almindelige husholdningsmidler.

– Epoxy give et enkelt og stilrent look

– Maling af badeværelsesgulv er væsentligt billigere end en traditionel udskiftning af gulvet.

Produktet er det, man kalder en 2-komponentsmaling, hvilket betyder, at epoxymaling består af to dele: maling og en hærdende substans som skal blandes efter eksakte forhold. Den endelige maling er fleksibel og kan naturligvis bruges til badeværelsesgulve, men også til vægfliser, badekar, håndvaske og bordplader.

 

Holder maling på badeværelset? 

Hos Ny Emalje møder vi ofte kunder, der er skeptiske overfor maling af badeværelsesgulve. Tvivlen går som regel på, om det nu også holder, og om det vitterligt er egnet til vådrum – og til det kan vi kun svare “Ja!”

Epoxymaling holder i mange år, og det er godkendt til vådrum.

Vi bruger udelukkende materialer af høj kvalitet, når vi maler dit badeværelsesgulv, ligesom det kun er erfarne håndværkere, der får lov at håndtere produktet. På den måde sikrer vi, at resultatet er i orden hver gang; det er trods alt kundernes tilfredshed, der er vores levebrød.

 

Er det et gør-det-selv-projekt?

Der er mange byggemarkeder, der har epoxymaling på hylderne, og hvis du har hænderne skruet ordentligt på, overvejer du muligvis at male dit gulv selv. Vi anbefaler det ikke. Og det er ikke noget, vi siger, fordi vi er professionelle.

Det kræver et stort know-how at arbejde med epoxymaling, det kræver præcision og det kræver, at du har det rette værktøj. Både til at blande maling og hærder og til at påføre malingen på gulvet. Sidstnævnte kræver øvelse og erfaring, hvis du vil undgå synlige overgang.

Hos Ny Emalje har vi mange års erfaring med epoxyarbejde, og derfor tilbyder vi at give dit badeværelsesgulv nyt liv. Vi dækker godt af i hele rummet, ligesom vi gør vores forarbejde godt, når vi renser og sliber dit gulv, inden det males – og så rydder vi naturligvis altid op efter os selv.

 

Hvad koster maling af badeværelsesgulv?

Prisen for maling af badeværelsesgulv med epoxy varierer fra opgave til opgave, da der er flere faktorer, som spiller ind. Ønsker du at få et tilbud på dit projekt, vil vi gerne tale med dig i telefonen, så vi kan udregne den eksakte pris med udgangspunkt i dine behov.

Når vi udarbejder et tilbud, kigger vi først og fremmest på gulvets nuværende stand; hvor meget forarbejde er der, før vi kan begynde at male. Dernæst kigger vi på antallet af kvadratmeter og størrelsen på den samlede opgave; handler det om 7 m2 i dit private hjem eller er du entreprenør på et større projekt, hvor der er flere badeværelser, der skal sættes i stand.

Er du erhvervskunde, kan vi sammensætte en skarp pris i forbindelse med løbende istandsættelse og vedligeholdelse, fx af hoteller eller boligforeninger. For faste kunder udfører vi opgaver i hele landet.

 

Trænger hele badeværelset?

Nu har vi talt en del om epoxymaling og badeværelsesgulve, men faktisk er det samme produkt, vi bruger, når vi sætter badekar, håndvaske og fliser i stand. Det betyder, at vi kan foretage en gennemgribende renovering af dit badeværelse ved hjælp af ét produkt – og vi kan håndtere hele processen.

Du får et badeværelse, hvor både gulv og interiør har en yderst slidstærk belægning, og hvor helheden springer i øjnene, så snart du træder ind ad døren. Og det er både langt billigere og væsentligt hurtigere at renovere med epoxy fremfor at gøre det på traditionel vis; allerede 24 timer efter vi har malet, kan du bruge dit badeværelse igen.

 

Tilbud er uforpligtende

Ønsker du at få en pris på maling af dit badeværelsesgulv – og eventuelt andre projekter med epoxy – skal du endelig kontakte os på telefonen eller på mail. Vi udarbejder gerne et tilbud til dig, og det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Er du usikker på, om epoxy giver mening på dit badeværelse, er du også velkommen til at henvende dig. Vi går gerne i dialog, ligesom vi vejleder og rådgiver ud fra dine ønsker. Ønsker du at se farveprøver m.m., inden du beslutter dig, klarer vi også det.

Når det kommer til prisen, bestræber vi os altid på at udarbejde så gennemsigtige tilbud som muligt. Her er ingen skjulte gebyrer eller pludselige ekstraomkostninger, og når du arbejder sammen med os, ved du altid præcis, hvad du skal betale og hvornår.

 

GAMMELT TIL NYT PÅ 1 DAG – UNDGÅ EN DYR NEDRIVNING AF FLISER & KLINKER!

PROFESSIONEL RE-EMALJERING AF ALLE TYPER BADEKAR

| JERN | PVC | GLASFIBER | KERAMISK PORCELÆN |

3 års garanti

Klar til brug på 24 timer

Højkvalitets produkter & service

Hurtig opstart

Gammelt til nyt – Lav pris

Mange års erfaring

KENDER DU TIL NEDENSTÅENDE PROBLEMER MED FLISERNE?

Så kan vi hjælpe dig!

Slidtage

Farve ude af mode

Mug

Afskalning

Huller & ridser

Misfarvning

SÅDAN RENOVERER VI DINE FLISER & KLINKER

PROCESSEN A-Z

3-4 lag emalje

Afdækning

2-3 lag grunder

Rengøring

Reparation

Oprydning og rengøring

Afkalkning

Slibning

Ring og få et uforpligtende tilbud

Tlf: 60 52 66 88

(Mandag-Søndag kl. 8-18)

læs mere detaljeret om processen ved maling af fliser - klik & læs

Maling af fliser & klinker – Start til slut

Vi begynder naturligvis med at afdætte dele af badekaret som ikke skal have behandling, Blandingsbatteri, bundprop og omkringværende elementer og vægge.

Vi afkalker, affedter og rengørerbadekaret – porcelæn, glasfiber eller tidligere emaljeret badekar med Microclean ™ .

Afhængigt af hvilken type af badekar og materiale, vil overfladen derefter være ætset eller slibes.

Såfremt dit badekar tidligere har været re-emaljeret skal den gamle belægning fjernes med manuel/fysisk kraft eller ved kemisk ætsning.

Når overfladen er blevet rengjort og ætset, reparerer vi overfladen efter behov med en special patenteret bindende filler.

Vi påfører her et patenteret hæftemiddel for at give den optimale vedhæftning til badekaret.

Til selve emaljereing af badekaret bruger vi en ultragrip lakering som har en ekstremt holdbart overflade – Med garanti!Denne toplak er internationalt førende i branchen og kendt for en god glans, høj slidstyrke og stærk finish.For et yderst holdbart akrylfinish brugervi et IsoFree system som er isocyanat-fri og er hurtigtørrende. IsoFree systemer er det foretrukne belægningssystem til professionelle badekarsmalere, der har overfølsomhed eller bekymring for isocyanater.Lakken fås i semi-glas og højglans

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

  Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik

  DETTE SPØRGER VORES KUNDER OFTEST OM

  Hvor lang tid holder den nye emalje?

  Vi giver 3 års fuld garanti på vores arbejde. Dvs. skulle emaljen imod alt forventning begynde at skalle af eller lign, så kommer vi naturligvis ud og reparerer det. Det sker meget sjælendt, om aldrig!  Vi bruger de bedste produkter på markedet og med vores professionelle behandling og din (Nemme) vedligeholdelse, holder emaljen i op til 20 år! – God fornøjelse 🙂

  Hvor lang tid tager det at få lagt en ny emalje?

  Hvor lang tid det tager afhænger naturligvis projektet. Men typisk imellem 4 til 6 timer. For eksempel tager det ca 4 timer at emaljere et badekar i almindelig stand.

  Vil en ny emalje se ud som om den er malet?

  Absolut ikke! En re-emaljeret overflade vil se ud som var den skinnende ny. Vi sprayer med en af markedets bedste spraypistoler som i kombination med brug af kvalitetsprodukter samt vores erfaring, giver et blankt og flot look, som købte du det fra nyt.

  Er der kraftig lugt ved udførelse af abejdet

  Vi er udstyret med et ventilationssytem som vil fjerne lugte som naturligt opstår i frobindelse med re-emaljeringsprocessen. I tilføjelse anvender vi en af markedet mest lugtfrie produkter, og evt. lugte vil forsvinde hurtigt efter vores arbejde er udført. Lugte burde forsvinde efter 20-60 minutte, afhængig af rummets ventilation og størrelsen af rummet.

  Hvorfor hyre en professional istedet for gør-det-selv?

  Det kan sammenlignes med at du vil male din bil selv – Ville du det? – Vores mange års erfaring og produkter af høj kvalitet er usammenlignelig. Det har taget flere års træning at opnå vores professionelle erfaring og viden. Gør det selv produkter holder i få år og det er hvis du gør arbejdet godt. Hos os får du med garanti høj kvalitet og et perfekt look.

  Skal jeg forberede noget før arbejdet påbegyndes?

  Vi vil venligst bede dig om at fjerne evt. krom dele og lign. som du alligevel har planer om at udskifte eller fjerne helt. Hvis de gamle dele skal blive siddende, så kan du blot lade disse blive siddende og vi sørger for at tape disse til så de er afdækket for emaljeringen. Venligst også sørg for at der er ryddet og tilgængeligt. Dvs. fjern evt. hylder, flasker, barberblade samt andre ting som måtte komme i vejen for emaljeringen, Tak.

  Er den nye emalje magen til den originale?

  Hvis nogen fortæller dig at en re-emaljering er det sammet som en emalje fra fabrikken, så taler de simpelthen ikke sandt. Processen fra fabrikken indebærer at produktet anbringes i en ovn som er over 1000 grader Celsious. Vi er et fremragende alternativ til at købe et nyt badekar eller nye fliser, som giver dig en skinnende og holdbar overflade som vil se ud som ny og holde mange mange år ud i tiden.

  Reparerer i sprækker, huller og ridser?

  Ja, vi reparerer slagskader, fliger, revner, huller og lign. på dit badekar eller håndvask og får det til at se ud som nyt igen. Hvis du blot har en reparation som skal laves, så kan vi i de fleste tilfælde tilbyde kun at pletreparere det skadede område.

  Hvilken del af badekaret bliver emaljeret?

  Vi spray emaljerer hele badekaret, indvendig og udvendig på tilgængelige flader. Der kan i nogle tilfælde være et badekar hvis side(r) står tæt op af en væg. I disse tilfælde vil vi spraye så langt øjet og arme rækker, og områder som ikke nås vil som oftest ikke kunne ses medmindre at man senere vælge at flytte badekaret til en anden lokation. Heudover med fritstående badekar, ønsker nogle selv at at male ydersiden af karet og sætte deres eget præg på det med en udvalgt farve. Derfor er det naturligvis også en mulighed at vi blot emaljerer indersiden af badekaret.

  Udfører i arbejde i hele landet?

  Det korte svar er JA. Vi udfører arbejde i hele Danmark og i sydsverige (Skåne)

  Da der er, og stadig kommer mere efterspørgsel på vores ydelser, arbejder vi i hele Danmark samt i sydsverige (Skåne). Men da vi har base i København, vil der tilkomme ekstra udgifter til kørsel over 1 time, ekstra brændsel samt evt. brobetaling. Dette afstemmer vi naturligvis på forhånd, før opgaven påbegyndes.